Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как не ошибиться при выборе мебели без каркаса?
Як не помилитися при виборі меблів без каркаса?
05.12.2017

Купівля нових меблів в будинок завжди займає надто багато часу. Адже не хочеться через рік або два знову купувати новий диван або відчувати постійні незручності з ним. Так що поспіх ні до чого.

А ще важливо заздалегідь створити картинку інтер'єру. Це допоможе швидше вибрати модель. До того ж ви будете знати приблизні розміри. Адже не хотілося, щоб обраний диван потім просто не поміщався в кімнату. До того ж заздалегідь складений план дозволить без проблем розмістити кожен предмет інтер'єру. І це стосується не тільки стандартних варіантів. Хоч і куплена безкаркасні меблі в Києві має не зовсім звичайну форму, її потрібно правильно поставити. До того ж не під всі інтер'єри вона підходить. Так в класиці або ампірі вона буде виглядати безглуздо, а ось для більш сучасних буде в самий раз.

Як вибрати гідний варіант?

Такий вид меблів з'явився не так давно. Ось тому багато хто ще не знають, а на які критерії вибору потрібно звертати увагу. Адже не хотілося б помилитися.

Хочете, щоб диван або крісло прослужили якомога довше, уточнюйте такі моменти:

  • тканина;
  • тип блискавки;
  • внутрішній наповнювач.

Як в цьому розібратися?

1. Якщо пуф або крісло зверху покриті тканиною, то добре коли під нею є ще один чохол. Адже за час користування плям не уникнути. До того ж матеріал здатний вбирати пил.

А так ви зніміть один з чохлів, виперете його і назад надягнете. Якщо захочете, то можете зшити інший про запас.

Коли в якості покриття штучна шкіра, то внутрішній чохол небажаний. Це забезпечить комфорт. Що стосується догляду, то поверхня легко протерти вологою ганчіркою.

2. Зверніть увагу на блискавку. Саме від неї залежить зручність користування. Вона повинна бути досить довгою, інакше виникнуть складності при знятті верхнього чохла.

Якщо у вас тільки один чохол, то замок повинен бути подвійним. Це дещо ускладнює розстібання блискавки, але вбереже вас від того, що дитина просіпіт наповнювач.

3. Найчастіше всередину засипають пінополістирол. Це повинні бути досить щільні і дрібні кульки. Вони стійкі до тривалих навантажень і добре тримають форму.

Не радимо купувати варіанти, наповнені крихтою з пінополістиролу. Вона швидко втрачає форму.

Ідеальний варіант - поєднання пінополістиролу і синтепуха. Це значно збільшує термін служби наповнювача. До того ж на такі матеріали у вас не буде алергії.

Деякі замість синтепуха додають поролон. Він з часом починає кришитися і перетворюється в пил. У деяких вона викликає алергічні реакції.

Про що ще не забуваємо?

Не забувайте запитати у продавця про наявність додаткової ручки для перенесення. Якщо її не буде, то вам доведеться переносити меблі в руках, а перетягувати по підлозі незручно. До того ж є ризик пошкодження матеріалу.

Якщо у вас тканину, яка погано пропускає повітря, то поцікавтеся отворами для його виходу. Їх відсутність негативно позначається на зручності користування, і ви не відразу займете зручну для себе позу.

Не бійтеся перепитувати у продавців. Особливо це стосується тих випадків, коли погано видно картинку. Чим більше уточніть моментів, тим легше буде в майбутньому.

Звернувшись в інтернет-магазин Barin, консультанти допоможуть з вибором меблів. Ви повинні їм пояснити тільки свої побажання. Якщо вже є досвід, то можете і самостійно вибрати, і на це піде кілька хвилин. Підійдіть до оформлення інтер'єру нестандартно.