Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как купить хороший угловой диван в интернете
Як купити хороший кутовий диван в інтернеті
10.12.2018

Якщо, обставляючи житло, дрібниць не всі приділяють увагу, то таким великим елементам інтер'єру як диван - кожен без винятку. І не дивно, адже саме цей предмет часто стає центральною фігурою кімнати.

Ідеальний варіант сьогодні - купити кутовий диван в інтернеті . По-перше, можна знайти незвичайні моделі, яких немає в меблевих магазинах вашого міста, по-друге, не потрібно витрачати багато часу на покупку, просто вибираєте вподобану модель, з вами зв'язується менеджер і уточнює деталі оплати і доставки.

Але як бути, якщо ви ніколи раніше не замовляли меблі з онлайн-магазинів, та й взагалі не знаєте, як її вибирати? У цій статті ми розповімо, на що потрібно звернути увагу, щоб вдало придбати кутовий диван з інтернету.

Призначення і цілі

Куточок для кухні, кафе або бару кардинально відрізняється від того, який набувають для вітальні або дитячої. Визначте, якими властивостями повинен володіти диван. Місткий, зносостійкий, легко чиститься, середньої жорсткості або жорсткий - варіант для їдальні або бару. М'який, розкладний, обтягнутий вишуканою тканиною кутовий диван вже точно не для кухні, це модель для вашої вітальні або кабінету.

Наповнення, оббивка, додаткові деталі

Отже, коли ви визначилися з призначенням меблевого гарнітура, саме час подумати про матеріали і функціях. У багатьох інтернет-магазинах є зручний інтерфейс, за допомогою якого ви можете відфільтрувати товар і побачити, наприклад, тільки дивани з холлофайбером.

Вибирати наповнювач варто відповідно до призначення сидіння. Синтепух, комфорель і синтепон занадто м'які для кухонного куточка, а ось латекс, пінополіуретан - в самий раз. Пружинні блоки найкраще підійдуть в диван з розкладним механізмом. На такому будемо зручно і спати, і сидіти.

Шкіряна оббивка вигідна тим, що на ній не залишаються жирні плями, і вона не вбирає запах. Недорогі матеріали, наприклад, флок і кожзам стійкі до забруднень. Шенілл неймовірно міцний, не втрачає колір і досить м'який. Велюр - красивий, але для частого використання навряд чи підійде, оскільки швидко стирається. Якщо в будинку є тварини, придивіться до скотчгард і терможаккарду - міцні, вологостійкі матеріали.

Найбільш поширені додаткові деталі в кутових диванах - ящик для зберігання речей і підлокітник-полку. Вбудований бар, згинається підголівник, підсвічування, реклайнер присутні в диванах преміум-класу.

В інтернет-магазині ви можете замовити додаткову деталь до стандартної моделі. Але є одне зауваження - меблі, виконані на замовлення, зазвичай поверненню не підлягає.

І ще одне, не забудьте про габарити меблів, адже буде прикро, якщо диван вашої мрії просто не поміститься там, де потрібно. Попередньо виміряйте всі параметри і не забудьте уточнити у менеджера розміри вироби.

Отже, тепер ви можете спокійно купувати дивани з інтернету і відчути на собі всі переваги онлайн-шопінгу.