Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как часто менять и стирать постельное белье?
Як часто міняти і прати постільну білизну?
12.03.2018

Облаштування спальні у багатьох завжди забирає час. Це пов'язано з тим, що господарі продумують кожну дрібницю. Хочеться зробити саме цю кімнату максимально комфортною і затишною. Увага приділяється не тільки меблів, але і постільній білизні.

Погодьтеся, якою б комфортною була ліжко, на ній буде незручно без простирадла і наволочок. І ось визважилися замовити постільну білизну , але замислюєтеся ви, як часто будете його міняти і прати? Адже цей процес обов'язковий і без нього ніяк не обійтися. Як часто потрібно це робити?

Яких правил варто дотримуватися?

Чисті і приємно пахнуть речі сприяють розслабленню. Сон буде довгим і глибоким. Це дозволить добре відпочити і набратися сил.

Різні забруднення затьмарюють відпочинок. До того ж це буває небезпечно для здоров'я. Алергічні реакції, погіршення імунітету, подразнення слизових оболонок - все це стає наслідком брудної постелі.

Частота зміни білизни

Це процес залежить від індивідуальних особливостей людини і від сезону. У спекотну пору рекомендується частіше міняти наволочки і простирадла, вони швидше брудняться. Взимку це не так страшно. Постельный комплект Трель евро - Интернет-магазин Barin

  • Для однієї людини комплект можете змінювати раз в 2-3 тижні.
  • Для пари можете спокійно його знімати раз в тиждень.
  • Людині з алергією на пил і астмою в загострений період краще міняти через 2-3 дня, щоб не нашкодити здоров'ю.

Частота зміни підодіяльника, наволочок суто індивідуальна. Все залежить від здоров'я самої людини. Одному чисті наволочки потрібні щотижня, а інші можуть на них спати і по 3 тижні. Невеликий порада: не вдавайтеся до крайнощів. Міняти постіль раз на півроку і застеляти чисту кожні 2 дні - не вихід із ситуації. Це погано позначається на структурі тканини. В'їдаються плями і запахи погано видаляються, доводиться використовувати багато засобів для чищення. Надмірна прання руйнує волокна тканини, і вони швидше рвуться.

Правила прання

Хочете точно вбити всіх бактерій і пилових кліщів? Температура прання повинна бути не менше 60 градусів. Сушіть на відкритому повітрі або ж гарячим повітрям в машині. Додатково можете пропрасувати його.

Такий тип догляду підходить далеко не всім тканинам. Заздалегідь уточнюйте ці питання, щоб не зіпсувати досить вибагливі шовк, оксамит, атлас.

Невеликий рада: для кожного члена сім'ї у вас має бути мінімум 2 комплекти на зміну. По-хорошому майте 3 або 4. Тканина зношується, і її постійне використання тільки посилить процес. Постарайтеся придбати 2 теплих і 2 літніх набору. Це забезпечить комфорт і затишок в будь-яку пору року.

Питання про частоту зміни білизни завжди актуальний. Однозначної відповіді немає. Господиня сама повинна вирішити, як їй буде зручно. Тільки від цього рішення не повинні страждати інші, особливо це стосується дитячих речей. За ними потрібен особливий догляд і ніяких шкідливих хімічних засобів для догляду.

Не забувайте про те, що білизна повинна бути не тільки чистим, але і якісним. Помітили, що ліжко в деяких місцях протерлася, замініть її на нову з інтернет-магазину Barin. З цим не буде проблем. Подбайте про нічному комфорті своїх рідних.