Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Ищем самый лучший раскладывающийся диван
Шукаємо найкращий диван, що розкладається
13.03.2017

Приходячи після виснажливого трудового дня додому, хочеться швидше лягти і відпочити. А як же мріють про сон ті, хто цілий день провів на дачі, займаючись городом та садом. Їх головна мета - повноцінний відпочинок. Але багатьох на шляху до неї чекає неприємний сюрприз, для цього ще потрібно розкласти диван. Адже не всі можуть похвалитися просторій квартирою, де поміщається в кімнаті повноцінна ліжко. Більшість задовольняється м'яким куточком-трансформером.

Вдень це звичайний диван, який на ніч перетворюється в повноцінне спальне місце. І не завжди процес розкладання приносить задоволення. У деяких випадках постійно доводиться прибирати великі м'які подушки і сидіння. До того ж є моделі, де систему трансформації необхідно потягнути на себе, щоб розкласти. При короткочасному використанні ще можна потерпіти, але в інших випадках це доставляє незручності. Тому важливо вибирати модель, яка підходить для щоденного користування і не доставляє ніяких проблем. Так якісний диван-акордеон або ж варіант з механізмом трансформації «єврокнижка» чудово підійдуть для щоденного користування. Розгортається і висувна моделі подарують хороший сон і не подарують незручностей.

Запам'ятовуємо кілька секретів

Але все ж є категорія користувачів, яким ці назви ні про що не говорять. Вони абсолютно не розуміють, як знайти оптимальну систему розкладання. Їм варто запам'ятати основні правила, які допоможуть підібрати підходящу модель:

  • рівність спального місця;
  • висота;
  • складність / простота користування;
  • наявність додаткової системи зберігання.

1.Все знають, що для повноцінного відпочинку поверхня повинна бути абсолютно рівною і бажано ортопедичної. До ліжок таких зауважень немає. Матрац дозволяє людині нормально відпочити. З диванами ситуація дещо складніша. За рахунок того, що конструкція складається з декількох частин, між ними утворюється розлом. Природно він впливає на якість сну. Таких моделей слід максимально уникати, особливо це стосується людей з проблемами в опорно-руховому апараті.

Зрозуміло, що ідеальної рівності домогтися практично неможливо. Стик повинен бути ледь помітним. Інакше він не тільки заважає спати, а й постільну білизну швидше мнеться.

2. Не забудьте поцікавитися висотою. У кожної моделі є свої показники, що відрізняються між собою. Від цього габариту залежить, наскільки взагалі зручно вставати з ліжка.

3. Механізм трансформації не повинен викликати жодних труднощів у користуванні. Якщо плануєте його розкладати щодня, відмовтеся від моделей, де постійно доводиться знімати сидіння. По-перше, це незручно. По-друге, в деяких місцях може витертися тканину.

Коли купуєте меблі для дитини або для літньої людини, вибирайте максимально прості варіанти. Відмовтеся від складних систем, де потрібно потягнути конструкцію на себе. Для них це буде робити досить проблематично.

4.Немаловажним моментом вважається і наявність додаткових білизняних ящиків. Не всі конструкції мають таку можливість. Тому уточнюйте перед покупкою.

Підводячи підсумки, запам'ятайте одну просту річ - спочатку вивчайте технічні моменти, а потім вже звертайте увагу на оббивку дивана. Тільки так зможете підібрати ідеальну модель і подаруйте комфортний сон на довгі роки.