Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Где лучше всего ставить диван в комнате?
Де найкраще ставити диван в кімнаті?
08.08.2017

Кожен погодиться, що м'який куточок - це не тільки предмет комфорту і зручності, а й ознака розкоші. Так, можна вибрати самий бюджетний варіант. А при бажанні можна замовити елітну модель з індивідуальним оформленням.

Угловой диван Эльдорадо - Интернет магазин Барин В цьому питанні кожен сам вирішує, що для нього головне. Тим більше що купити дивани в Києві або будь-якому іншому місті України не становить проблем. Вам потрібно лише визначитися з призначенням і зовнішнім виглядом, а потім вже підшукати торговельний майданчик.

І ось ви таки знайшли те, що шукали, привезли його додому. І тут виникає цілком логічне запитання, а куди поставити меблі. Взагалі про такі моменти краще думати заздалегідь. Ви ж не поставите м'який куточок куди попало, а потім будете тільки переставляти його.

Як вибрати ідеальне місце розташування?

Для початку радимо поміряти кімнату і подивитися на обрану модель. Запам'ятайте, що не вибирайте занадто масивні моделі в маленький простір. Адже у вас ще має залишатися місце для інших предметів інтер'єру.

Хочете рада - складіть детальний план планування. Це можна зробити двома способами:

  • малюнок на папері;
  • комп'ютерна програма.

Який з них підходить для вас, вирішуйте самі. Якщо у вас немає зайвого часу, то найміть дизайнера і доручіть цю справу йому.

Де краще поставити диван в кімнаті?

Угловой диван Космо - Интернет магазин Барин Вибираючи саму ідеальну точку в квартирі, орієнтуйтеся на багато факторів. Враховуйте не тільки квадратуру приміщення, але і форму самого куточка.

Є 3 найпоширеніших і можливі варіанти:

  • біля стінки;
  • в кутку;
  • в центрі.

Де ж краще?

1. Найчастіше користувачі ставлять меблі біля стінки. Це цілком зручно. Таким чином, можна поставити як прямий, так і кутовий диванчик. Намагайтеся ставити так, щоб було видно що входять людей в кімнату.

Тільки відразу відкиньте варіанти напроти дверей. Це не тільки незручно, але і некомфортно, особливо для сплячих людей. Чи не порухайте меблі близько до вікна і до радіаторів.

2. У кут добре встають кутові пропозиції. Також так добре ставити модульні. Простір органічно заповнюється. Тільки такий варіант не годиться для маленьких кімнат. Вона візуально стане менше.

3. У центрі можете поставити моделі, які мають повноцінну спинку. Адже найчастіше її просто обтягнутий дешевої тканиною. Таким чином, ви можете легко розділити простір на кілька частин. Це годиться для великих віталень. Ще один позитивний плюс в тому, що тут є додаткова система зберігання (ящики, полиці).

М'які меблі - не просто красива складова. Це ще важливий предмет інтер'єру. Так що не варто купувати першу-ліпшу модель. До того ж важливо подумати і про її розміщення. Якщо все грамотно продумати, то у вас вийде вишуканий інтер'єр.

Задумалися про подібну покупку? Інтернет-магазин Barin втілить всі ваші мрії. Ваше завдання полягає в тому, щоб зайти в один з каталогів і вибрати одну з пропозицій. Про решту тонкощах подбаємо ми самі. Подаруйте своєму будинку комфорт і затишок.