Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Где еще пригодится небольшой диванчик?
Де ще стане в нагоді невеликий диванчик?
07.03.2017

Вивчаючи меблевий ринок, користувач просто здивований величезною кількістю меблів. Особливо не можуть натішитися ті, хто пам'ятати радянські часи, і як тоді було складно щось дістати.

Серед усієї цієї пишноти лідерами продажів вважаються дивани. Вони центральний об'єкт в будь-якому будинку. Без нього будь-яка, навіть найменша вітальня здається якоюсь порожньою. Користувачі погоджуються, що без нього ніяк не обійтися: можливість відпочивати вдень, та й як додаткове спальне місце стане в нагоді. Але деякі до цих пір не розуміють, навіщо люди прагнуть купити диванчик в інші кімнати. Для них це вважається викинутими грошима. Але це зовсім не так. М'який куточок невеликих розмірів прекрасно виглядає і в різних інтер'єрах:

  • кухня;
  • кабінет;
  • Домашня бібліотека.

До того ж це незамінний предмет інтер'єру кабінету директора або приймальні.

Багато прагнучи створити ексклюзивне оформлення, набувають в вітальню серію модульних меблів замість одного великого куточка. Таке рішення підходить для тих, хто має велику сім'ю або любить збирати галасливу компанію. Як правило, меблі ставлять один навпроти одного. Таким чином, всі сидять зручно розміщуються. Подібний варіант можливий, тільки при достатньому просторі. В інших випадках зупиняйтеся на традиційних пропозиціях.

Чим відрізняються невеликі м'які куточки від класичних моделей?

Як вже зрозуміло головна відмінність таких варіантів - розміри. Основне призначення диванчика - відпочинок в денний час. Так що тут не потрібна занадто громіздка конструкція. Краще заощаджуйте вільний простір для інших предметів. Акуратні моделі виглядають нічим не гірше. Габарити дають можливість не тільки зручно сидіти, але навіть прилягти.

Крім розмірів моделі відрізняються і іншими пунктами:

  • система трансформації;
  • матеріал оббивки.

Як вже було сказано, ніхто не збирається використовувати меблі як додаткове спальне місце. Тому про механізм розкладання не потрібно турбуватися. Єдине, на що можете звернути увагу - наявність додаткової системи зберігання під сидінням, підлокітниками. Така модель прекрасно підійде на кухню. В інших випадках можна обійтися і без неї.

При виборі маленьких куточків заслуговує на увагу і матеріал оббивки. З класичними моделями все простіше. Тут дійте на свій розсуд. Тільки не забувайте про загальний оформленні дизайну.

Коли вибираєте меблі для інших кімнат, то тут важливо враховувати багато факторів:

  • призначення;
  • де вона буде стояти.

Для кухні варто вибирати матеріал, невибагливий в догляді і стійкий до забруднень. Це ж стосується і меблів, яку набувають для салонів краси, де плям не уникнути.

Якщо м'який куточок призначається для офісу, то краще віддати перевагу шкіряному. Вони не тільки стильно виглядають, але і мають досить тривалий термін служби. Шкіра витримує постійне навантаження. Вона цілком актуальна для кафе і ресторанів.

Для домашньої бібліотеки або для кабінету в принципі підійдуть будь-які варіанти тканини. Головне, враховуйте загальне оформлення кімнати.

Відходите від стереотипів, що диван призначається виключно для вітальні. Він прекрасно підійде і для інших призначень. Просто потрібно правильно його підібрати. З огляду на поради, без проблем знайдете свою модель і створите довершення інтер'єр, як вдома, так і на роботі.