Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Диваны на угол: как их лучше разместить?
Дивани на кут: як їх краще розмістити?
19.08.2017

Займаючись оформленням інтер'єрів, сучасний користувач ставить перед собою завдання: повний комфорт і максимум вільного простору. Здавалося б, що це непосильне завдання. Адже доведеться вибрати щось одне.

Вам більше не доведеться нічим жертвувати. На меблевому ринку представлена величезна кількість різних пропозицій і серед них виділяються дивани кутові , які користуються особливою популярністю.

У чому ж їх особливість диванів на кут?

Диван угловой Край Подібний м'який куточок швидко сподобався людям, і він став зустрічатися не тільки в багатих інтер'єрах, а й у звичайних квартирах.

переваги:

  • вдосконалена конструкція;
  • максимально корисне використання кутів;
  • більшу кількість посадочних місць;
  • можливість індивідуального замовлення.

Традиційно купували диванчик і кілька крісел. У деяких випадках це було не зовсім зручно. Доводилося вигадувати, як би вдало поставити. Та й до того ж вони візуально захаращували простір і робили його ще меншим. Тепер же не потрібно мучитися з величезною кількістю речей.

При розстановці меблів в інтер'єрі господарі замислювалися, а як можна з користю задіяти кути. Єдиний вихід - поставити туди підставку для вазонів або торшер. Але це не найкращий варіант. Тепер же без побоювання можна засунути меблі в кут. Вона прекрасно туди впишеться.

Раніше на м'який куточок могли сісти 2 або 3 людини. Тепер же кількість місць значно збільшилася. Для сімейного перегляду фільму або відпочинку місця вистачить. Якщо любите приймати галасливі компанії, то звичайно доведеться пошукати модель на більше людина.

Користувач має можливість сам створити дизайн меблів. У нього є два варіанти:

  • цілісна конструкція;
  • модульне пропозицію.

Все залежить від побажання і від фінансового стану.

Де поставити кутовий диван?

Угловой диван Новара У зв'язку з тим, що це досить незвичайна конструкція у користувачів виникають складнощі з розміщенням. Вони не знають, а куди її краще засунути.

Способи розміщення:

  • під кут;
  • у центр.

Де краще виглядають кутові дивани?

1. Стандартним варіантом вважається встановити м'які меблі в кут. Таким чином, ви з максимальною користю задієте весь простір.

Такий тип розміщення підходить як для просторих віталень, так і для стандартних кімнат. Правда, для кожного приміщення потрібна своя модель. Для надто маленьких просторів не годяться пропозиції з додатковими елементами, відкидними спинками. Вони будуть тільки займати зайві метри.

2. Поставити м'який куточок посередині кімнати сміливе і оригінальне рішення. Таким чином, ви можете легко зонувати простір. Правда це годиться виключно для великих віталень. При бажанні ви можете так скомбінувати відразу кілька гарнітурів.

Меблі - це не тільки предмет комфорту і затишку, це ще можливість створення унікального інтер'єру. Правильно підібрані елементи дозволять втілити ваші мрії. Вибираючи гарнітури, відходите від стереотипів, а стежте за тенденціями моди. Тим більше, що в інтернет-магазині Barin такий величезний асортимент. У каталозі ви точно знайдете свою модель. Вам ні про що не потрібно турбуватися. Інформацію зможете уточнити у консультантів. Купуйте для свого будинку тільки найкрасивіші речі.