Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Детские кровати или диваны – на чем остановить выбор
Дитячі ліжка або дивани - на чому зупинити вибір
12.02.2018

Найчастіше, дитяча кімната не така велика, як хотілося б. І упакувати її правильно, вмістивши необхідні меблі, складно. Адже треба ще залишити простір для гри.

В процесі покупки меблів, безліч батьків стикається з питанням: «Що краще - дитячі ліжка або дивани в інтернет-магазині Barin?» Давайте розбиратися.

диван

Через обмеженого простору безліч батьків схиляються до варіанту покупки в дитячу дивана. Адже він володіє необхідними якостями, такими як:

  • Компактність. Він займає набагато менше місця, ніж ліжко, адже він має складаний механізм.
  • Безліч моделей мають приховану нішу, в яку можна помістити безліч речей. Те ж постільна білизна, іграшки та інше.
  • Вибравши немаленьку модель, яка б збігалася з ростом дитини, ви продовжуєте час її використання. Адже куплена з запасом модель прослужить набагато довше.

Як можна побачити, він прекрасно впишеться саме в невеликі кімнати. Практичність і міцність на висоті, але от як щодо зручності самої дитини?

На жаль, не всі моделі йдуть з ортопедичною основою, і розраховані більше на проведення денного дозвілля, але ніяк не тривалого сну. Тому вибираючи диван дитині, поцікавтеся і цією особливістю. Адже постава вашого чада тільки формується.

ліжко

Це набагато кращий сценарій, адже саме такий вид меблів якраз розрахований для тривалого сну. Хоча він і займає набагато більше місця, ніж попередній варіант.

переваги:

  • Саме ліжко розрахована на щоденний і комфортний сон, часту експлуатацію.
  • Великий вибір варіацій ортопедичних матраців. Адже саме вони сприяють правильному формуванню хребта дитини.
  • Переживати про зношуваності механізмів не доведеться, адже вони просто відсутні в цьому предметі.

Деякі сучасні моделі також мають місця для зберігання речей. І займають вони всю площу під ліжком. Так що у вас буде можливість помістити в ящики стільки речей, скільки вам заманеться.

До всього іншого, не доведеться і кожен день складати або розбирати ліжко, що значно спрощує процес підготовки до сну. Лише застелити покривалом вранці, і розстелити ввечері і все.

Так на чому зупинитися?

Правильного і однозначної відповіді на питання немає - все тільки залежить від умов кімнати і її габаритів. Тому вам і тільки вам вибирати, що краще. Не поспішайте, оціните всі переваги і недоліки кожного виробу, і лише потім вперед, до покупок. Адже ви купуєте річ не на один рік, а на кілька.

І перший, і другий варіант ви зможете знайти в наших каталогах інтернет-магазину Barin. Різноманітність товарів вас приємно здивує, так само як і постійні акції і знижки. Будьте впевнені, купівлею ви залишитеся задоволені.