Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что же собой представляет корпусная мебель?
Що ж собою являє корпусні меблі?
31.01.2017

Після переїзду або ремонту практично кожен наважується на покупку нових меблів. Це досить дороге задоволення, але без нього ніяк не обійтися. Ви ж не будете спати на підлозі або складати речі в різні пакети. По-перше, це незручно, а по-друге, абсолютно негарно. Так як всім відомо, що саме меблі створює основу будь-якого будинку. Всі інші речі стають деталями.

Досить часто саме предмети інтер'єру здатні зробити навіть самий сумний і нудний дизайн індивідуальним і особливим. Адже на сучасному ринку представлено стільки варіантів, що просто очі розбігаються. Це вам не радянські часи, коли купити корпусні меблі було досить складно.

Що це за предмети інтер'єру?

Корпусная мебель_tv_1 Багато почувши таку поняття залишаються в подиві. Бо ж не розуміють чим корпусні вироби відрізняються від модульних або це назви синоніми.

Як відомо з назви модульні моделі складаються з окремих блоків, які при з'єднанні і створюють цілісну конструкцію. Головна їхня особливість у тому, що їх можна міняти між собою місцями при необхідності.

Більшість корпусних варіантів володіють тими ж властивостями. Тобто легко поміняти між собою окремі блоки і внести деякі зміни в інтер'єр. Хоча зустрічаються моделі, де тільки цілісна конструкція з відсутністю можливості вносити зміни. Все залежить виключно від обраної моделі.

Якщо плануєте досить часто робити перестановку або кудись переїжджати, то вибирайте варіанти, які легко розібрати і переносити. В інших же випадках цілком підійдуть і цілісні.

Для яких цілей призначається?

Кресло_prestizh Подібна меблі прекрасно підходить для будь-якого приміщення, будь-то маленька квартира або просторий приватний будинок. Кожен знайде свій варіант. Існують моделі не тільки для вітальні або спальні, але і навіть для невеликого передпокою і ванни.

Є ще моделі для:

  • м'який куточок;

  • кухні;

  • вбиральні.

У багатьох є асоціація, що під корпусних меблями на увазі тільки громіздкі і величезні стінки або передпокої. Але це помилка. Різні комп'ютерні і журнальні столи, комоди, стелажі теж відносяться до цієї категорії.

Якими перевагами володіє меблі?

Шкаф купе_peterburg За рахунок використання різних деталей під час виробництва предмети побуту виходять досить універсальними. Це дозволяє максимально задіяти вільний простір з користю.

Крім цього є ще й інші плюси:

  • компактні розміри;

  • цікавий дизайн;

  • поєднання відразу декількох матеріалів.

Незважаючи на стереотипи меблі виглядає досить акуратно. У зв'язку з цим власники невеликих квартир легко облаштують свій простір і ще залишаться вільні метри. Крім цього вражає і дизайн. Поєднання декількох матеріалів дозволяє створити індивідуальне оформлення для кожної моделі. Вони прекрасно вписуються в інтер'єр з класичними та модерними нотками. Головне правильно підібрати модель з урахуванням особливостей дизайну, щоб вона його доповнювала.

Облаштовуючи квартиру або будинок, не відкидайте варіант з корпусними меблями. З її допомогою зможете легко і просто забезпечити домашній комфорт і затишок. Пам'ятайте, що сучасні моделі мало чим нагадують громіздкі радянські. Та й грошей піде не так і багато, як здається. Просто перед покупкою необхідно виділити основні аспекти та орієнтуватися на них. Так як на сучасному ринку представлена величезна кількість варіантів, в яких легко заплутатися.