Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что входит в корпусную мебель?
Що входить в корпусні меблі?
26.06.2017

Напевно, сучасній людині складно уявити будь-який будинок без меблів. Він відразу починає здаватися таким порожнім і незатишним. Природно хочеться його відразу якось обставити. Та й в побуті без подібних предметів обійтися складно. Адже нікуди скласти величезну кількість речей. Тимчасово, вони можуть полежати в коробках до закінчення ремонту, але це не вихід із ситуації.

ТВ-тумба Ника З цього напрошується тільки один вихід - потрібно якомога швидше купити корпусні меблі для постійного користування.

У багатьох існує стереотип, що подібні гарнітури повинні бути тільки в вітальні. Адже кожен пам'ятає ту величезну стінку в радянські часи, а у деяких вона стоїть і досі. Більшість уже відмовляється від подібних варіантів на користь більш сучасних і стильних.

Але під корпусних меблями на увазі не тільки шафи і серванти для вітальні. На кухні або в дитячій без подібного гарнітура теж не обійтися. Правда, вони потрібні кілька інших розмірів.

Що може входити в комплект?

Як вже було сказано, люди поставили перед собою мету зберегти максимальну кількість простору в квартирі, але при цьому, не пожертвувавши власним комфортом. Природно гарнітури комплектуються залежно від вимог:

  • шафи;
  • комоди;
  • невеликі тумбочки;
  • навісні шафи;
  • скляні серванти.

Це далеко не повний список, але основа приблизно така.

Природно, кожен елемент може відрізнятися між собою.

Які можуть бути складові корпусних меблів?

1.Начнем з самого популярного компонента, а саме з шафи. Саме в нього складають основну кількість речей. Традиційно намагаються вибрати максимально закриту модель. У більшості випадків віддають перевагу шаф-купе, хоча є й такі, які вибирають традиційні двохдверні або тридверні моделі.

Гостиная Лион Внутрішнє наповнення залежить виключно від ваших вимог. Адже для прихожей потрібен невеликий варіант, а ось для спальні цілком логічно зробити повноцінну гардеробну.

2. Якщо вибираєте комод для спальні або дитячої, то віддавайте перевагу варіантам з величезною кількістю висувних ящиків. Він же буде не зайвим і на кухні. Для їдальні або вітальні можна вибрати модель зі скляними прозорими вставками.

3. Навісні шафи знадобляться для самої кухні або ванній. Правда вони повинні бути виготовлені з матеріалів, які витримують високу вологість і температури.

4.Небольшіе тумбочки актуальні для спалень і віталень. Біля ліжка або дивана вони вкрай необхідні. Адже на них легко скласти необхідні речі.

5. Скляні серванти підходять тим, у кого багато красивого посуду. Крім цього тут можна зберігати і інші дрібниці. Також вони підходять для домашньої бібліотеки. Так книги будуть захищені від пилу, але ви завжди будете бачити, що і де варто.

Запам'ятайте, що затишок і комфорт в будинку залежить від меблів. А ще вона додає настрою. Так що підходите до її вибору вкрай уважно і зважено.

Хочете подбати про свій комфорт і затишок?

Інтернет магазин Barin чекає вас. Вам не потрібно буде нікуди їхати і бігати по багатьом магазинам. Все знайдете у величезних каталогах. Тут представлені тільки найякісніші та модні товари. Забезпечте собі комфорт і затишок надовго.