Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что стоит знать о матрасе Боннель?
Що варто знати про матраці Боннель?
31.05.2017

Черговий ремонт в будинку змушує задуматися про покупку нових меблів. Адже стара вже відслужила своє. Та й зовнішній вигляд бажає кращого. Користувачі відправляються на меблевий ринок за новими покупками.

Вони довго і ретельно собі вибирають ліжко та інші предмети інтер'єру. Так як хочуть, щоб усі предмети гармоніювали між собою. І багато в цій метушні зовсім забувають про головне - основі для спального місця. А коли згадують, то набувають першу-ліпшу модель. І це найголовніша помилка. Адже більшості просто не щастить, і вони тільки мучаться на ній.

Щоб такого з вами не трапилося, до вибору основи необхідно підходити дуже ретельно, так як і до самого ліжка. У зв'язку з цим у користувачів виникають питання: а чи варто брати матрац Боннель або ж краще взяти з незалежними пружинами? А може взагалі звернути увагу на безпружинні?

Шукаємо вірні відповіді про матрацах Bonnel

Матрас Бимбо На сучасному ринку представлено досить багато різних моделей. І серед цього розмаїття досі залишаються популярними варіанти з залежним пружинним блоком. Хоча в багатьох користувачів до них є побоювання. Адже якщо пригадати своє дитинство, то кожен пам'ятає ту продавлені поверхню. А деяким ще більш «щастило», і з основи стирчали пружини, які прикривали покривалом. Природно нікого не радує перспектива назад повернутися в ті часи. Тому користувачі з такою побоюванням ставляться до цієї моделі.

Але не все так погано як здається на перший погляд. Виробники врахували помилки і створили кілька іншу модель. У чому особливість:

  • якісні пружини;
  • використання додаткових матеріалів для наповнювача;
  • тривалий термін служби.

1. Кожна пружина має 5 витків. При чому середній дещо менший, ніж верхні і нижні. Всі пружини між собою з'єднуються. Незважаючи на таке кріплення, їх якість дуже висока.

2. Крім пружинного блоку в матраці присутні і інші матеріали. Це можуть бути різні варіанти. Вони розташовуються відразу над пружинним блоком. Що стосується походження матеріалу, то віддавайте перевагу натуральним компонентам. Так будете впевнені в тому, що у членів вашої сім'ї не виникне алергія. Додаткові наповнювачі не тільки регулюють жорсткість, а й захищають оббивку від пружин.

3.Несмотря на стереотипи термін служби такої основи досить тривалий. Ви з комфортом можете відпочити на такій поверхні і не боятися, що в подальшому виникнуть проблеми зі здоров'ям.

Звичайно, за деякими характеристиками пружинні моделі дещо поступаються, але це зовсім не означає, що вони не годяться для користування. Як правило, їх вибирають для дач і гостьових кімнат, де сплять досить рідко. Єдина порада, відмовтеся від подібного варіанту в дитячу. Адже діти люблять стрибати на ліжку, а від таких дій пружинна поверхню швидко прийде в непридатність.

Займаючись вибором спального місця, орієнтуйтеся нема на його вартість, а зовсім на інші фактори. Подумайте, як довго плануєте на ньому спати і враховуйте ще стан здоров'я своїх рідних. В інтернет магазині Barin знайдете абсолютно різні моделі. Подбайте про свій сон прямо зараз.