Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что следует помнить при выборе стульев для кухни?
Що слід пам'ятати при виборі стільців для кухні?
01.08.2017

Кухня - це кімната, де людина проводить чимало часу. І зараз мова йде не тільки про господиня, які щодня готують обіди і вечері. Це місце прийому їжі і збору гостей. Деякі навіть вважають таке приміщення серцем будинку і намагаються тут створити максимальний комфорт і затишок.

Природно, що без меблів в такій ситуації не обійтися. Все приділяють достатньо багато часу вибору шафок, стільниць, стола, а ось на стільці для кухні виділяють мінімум уваги. У деяких ситуаціях це ставати головною помилкою.

Здавалося б, звичайний предмет. Але якщо його неправильно вибрати, то він може принести багато клопоту. Щоб не зіпсувати інтер'єр і потім знову не витрачатися на покупку нового комплекту, запам'ятовуємо кілька простих порад.

Шукаємо ідеальний кухонний гарнітур

Стул Альфа Багато хто хотів би вибрати вишукану і красиву меблі. Це цілком логічно, але підходить такий шикарний комплект для їдальні. В кухню потрібна інша меблі. Відповідно критерії вибору відрізняються від тих, які ставляться для комплектів в їдальню:

  • практичність;
  • стійкість до пошкоджень;
  • комфорт;
  • відповідність загальній стилістиці;
  • мінімальні розміри.

Які ж кухонні стільці краще купити?

  1. Вибираючи меблі, ви повинні пам'ятати, що тут постійно присутній жир, високі температури. Природно, що оббивка і інші поверхні швидко забруднюються. Віддавайте перевагу тим, за якими не потрібно тривалий догляд. Оксамит або велюр не найкращі варіанти. Тут краще підійде бавовна.
  2. Ще одна небезпека - різні ушкодження. Несподівані подряпини від столових приладів, плями залишать негативний слід на поверхні. Тому потрібно підбирати те, що потім легко поміняти. Найкраще придбати товари зі змінними чохлами. Ви самі можете нашити величезна кількість чохлів і змінювати їх, коли захочете.
  3. Стул Космо (C-615) Деякі з метою економії місця вибирають моделі без спинок. Так, вони займають мінімум місця, але абсолютно незручні. На них довго не посидиш. Висновок - потрібні варіанти зі спинками. Якщо вже так переживаєте про квадратні метри, то зверніть увагу на складні пропозиції. Їх легко скласти і заховати в шафку або винести на балкон. Так ви не пожертвуєте простором і зручністю.
  4. Враховуйте загальну стилістику. Бажано стільці підбирати разом зі столом. Так ви досягнете загальної картини. А ще подивіться на оформлення кухні. Кожен елемент повинен доповнювати один одного.
  5. Якщо члени вашої родини різні за комплекцією, то радимо шукати меблі під замовлення. Так кожному з вас буде максимально комфортно.

Якщо хочете, щоб простір було максимально комфортним і затишним, продумайте все до дрібниць. А ще краще намалюйте детальний план. Відзначте всі, де має стояти.

Коли немає часу самому все робити, то зверніться за допомогою до дизайнерів. Вони не тільки розроблять загальну концепцію, але і підберуть всі елементи.

Інтернет-магазин Barin стане надійним помічником в обох випадках

В каталозі зібрано стільки товарів, які нічим не поступаються закордонним. При цьому коштують набагато дешевше. Всього кілька днів на доставку і ваше замовлення вже буде красуватися в будинку. Доповніть свій інтер'єр стильними і красивими предметами.