Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что следует помнить при выборе мягких уголков?
Що слід пам'ятати при виборі м'яких куточків?
11.10.2016

Після капітального ремонту власного житла заходить питання про придбання нових меблів. Зрозуміло, що стара вже нікуди не годиться, не підходить по стилістиці, та й відслужила своє.

Багато хто вважає, що в придбанні немає нічого складного. Побачили перший запит, в якому згадується м'які меблі в Києві , обрали вподобану модель і все зроблено. Але насправді, все далеко не так просто.

Величезна різноманітність форм, розмірів, квітчасті оббивки, всілякі наповнювачі - у всьому цьому недосвідчений користувач просто загубиться. Тому приймати спонтанне рішення абсолютно не варто. Потім можна сильно пошкодувати. Адже не буде можливості повернути невідповідну модель назад в магазин. Мягкие уголки для дома

Що варто знати, щоб потім не витрачати зайвий гроші на покупку нового дивана:

  • розміри;

  • система розкладання;

  • наповнювач;

  • оббивка.

Яким повинен бути куточок?

Почати вибір стоїть з того, що необхідно визначиться з потрібними розмірами. Цей критерій безпосередньо пов'язаний з розмірами кімнати.

Занадто громіздкі моделі безглуздо виглядають в невеликій за площею кімнаті. Навіть унікальний дизайнерський диван виглядає дивно. Тут підійдуть компактні варіанти. Для просторих віталень якраз ідеальні величезні кутові дивани.

Це раніше була проблема вибору цікавих моделей, а зараз все набагато простіше. Навіть найменші за розмірами пропозиції виглядають досить оригінально.

Не забудьте врахувати і призначення меблів. Якщо вам необхідна не тільки м'яка зона, але ще і додаткове спальне місце, то шукайте підходящі варіанти.

Звертайте увагу на систему розкладання. Вона повинна бути максимально зручною для користування. Якщо плануєте розкладати виріб щодня, то потрібен один варіант, для рідкісного користування - зовсім інші.

Вибір наповнювача пов'язаний з попереднім пунктом. Головна вимога до нього - пружність, довговічність. Тому відразу відмовтеся від м'якого поролону. Так як на поверхні швидко стануть з'являтися вм'ятини. Віддавайте перевагу більш практичним варіантам. Правда, їх ціна відповідна.

Поєднання якості і краси в оббивці Мягкие уголки для дома 2

Якщо з каркасом визначся, то варто переходити до вибору зовнішнього вигляду. Саме на нього в першу чергу звертається увага. Вважається, що від оббивки залежить основна вартість м'якого куточка. До її вибору варто підійти з усією відповідальністю:

  • натуральний / синтетичний матеріал;

  • кольорова гама;

  • стилістичне рішення.

Саме оббивка в диванах зношується швидше за все. Вона протирається, брудниться, змінює колір. Природно, що її краще замінювати на нову. Це досить дороге задоволення. Тому відразу вибирайте якісний матеріал.

Перед користувачем стоїть вибір натуральні або синтетичні матеріали вибирати. Природно, що багато хто намагається вибирати натуральні компоненти. Вони абсолютно безпечні, не викликають алергії. Багато серед всього асортименту віддають перевагу шкірі. Вона виглядає презентабельно і красиво. Але не у всіх випадках її варто вибирати. Якщо в будинку маленькі діти або домашні тварини, то є ймовірність пошкодження поверхні. Тому відмовтеся від неї на користь традиційних варіантів.

Найпоширенішими варіантами на ринку вважаються тканини в якості оббивки. На ринку представлена величезна кількість від велюру до флока. Кожне з пропозицій має особливості. При виборі будь-якого з варіантів враховуйте певні критерії: Мягкие уголки для дома 3

  • зносостійкість;

  • легкість / складність у відході.

Все залежить тільки від ваших уподобань. Якщо ви готові доглядати за ніжним жаккардом, то віддавайте перевагу йому. Для більш практичних людей підійде флок.

Сучасні виробники для зручності пропонують варіанти зі знімними чохлами. У більшості випадків їх можна прати в машинці, що дозволяє витрачати набагато менше часу на чистку. У комплект пропонують кілька різних чохлів. При бажанні ви легко їх поміняєте і додасте інтер'єру нових фарб. Варіант зі знімними чохлами - практично і зручно.

Вибираючи м'які куточки, не поспішайте з вибором, а звертайте увагу на дрібниці. Саме вони допомагають скласти повну картину. При необхідності уточнюйте інформацію у продавців. Якщо будете дотримуватися певних правил, то ви придбаєте якісну і красиву модель меблів.