Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что необходимо знать, выбирая диван на угол?
Що необхідно знати, вибираючи диван на кут?
22.11.2016

Сучасні виробники пропонують користувачам величезний вибір. Він настільки великий, що розбігаються очі від всіх цих моделей. Раніше на ринку можна було знайти тільки прямі моделі м'яких куточків. Інших варіантів просто не існувало. Тепер же серед користувачів більше популярності набуває кутовий диван , а не класичний.

Завдяки незвичайному зовнішньому вигляду, значним розмірам приміщення набуває нових форм. Багато хто думає, що модель досить громіздка і абсолютно не підходить для невеликих приміщень. Але це далеко не так. Конструкція навпаки здатна економити зайві квадратні метри. Тим більше що можна знайти м'який куточок різних розмірів. Їх ставлять не тільки в вітальні як додаткове спальне місце, але ще на кухню або в їдальню.

Якими бувають дивани на кут?

угловой диван на кухню Так як на меблевому ринку існує велика різноманітність моделей, то варто розбиратися в основних характеристиках, щоб вибрати найбільш підходящу. Перед тим як вибирати потрібну модель, варто визначитися з конструкцією. Існують такі варіанти:

  • моделі з однаковою або різною довжиною частин;

  • варіант у формі літери «П»;

  • модель-трансформер;

  • додаткові елементи.

Тепер більш докладно про кожен з них.

Традиційними вважаються моделі в формі літери «Г». Довжина частин може бути однаковою або різною. Все залежить від ваших побажань. Зверніть увагу на кут розміщення. Воно буває правостороннім або лівостороннім.

У порівнянні з попередніми варіантами модель у формі літери «П» більш габаритна. Вона прекрасно підходить для великих кімнат.

Окремо існую моделі-трансформери, форму яких можна змінювати в залежності від ситуації. М'який куточок складається з окремих блоків. Також існують і стаціонарні, де розібрати блоки абсолютно неможливо. Для невеликих кімнат краще замовити звичайну конструкцію, а ось для просторих віталень можете вибирати будь-які варіанти.

Ще варто звернути увагу на додаткові елементи оформлення. Це можуть бути різні полички, барні відділення, ящики для білизни, дерев'яні підлокітники.

Загальні правила вибору м'якого куточка

диван трансформер Коли з приблизною формою визначилися, переходите до інших пунктів:

  • система трансформації;

  • матеріали виготовлення каркаса;

  • система наповнення.

1.В більшості випадків м'який куточок трансформується в повноцінне спальне місце. Механізми розкладання можуть бути абсолютно різними. При виборі конкретної моделі варто враховувати, наскільки часто плануєте розкладати диван. Також необхідно звернути увагу і на якість петель. Саме на них покладається основне навантаження і в будь-якої моделі вони повинні бути в належному стані.

Існують варіанти м'яких куточків, які абсолютно не розкладаються. Ці моделі, як правило, ставлять на кухню, в кабінет або домашню бібліотеку.

диван трансформер 2 2. Не забудьте приділити увагу і матеріалом виготовлення каркаса. Це може бути не тільки дерево, але і ДСП. Зрозуміло, що деревина краще, але коштує набагато дорожче.

3. Що стосується наповнювача, то він буває різним в залежності від ступеня жорсткості, пружності. Не забудьте поцікавитися і пружинним блоком (залежним, незалежним).

Тільки після цього переходите до огляду оббивки. Зовнішній вигляд впливає на загальний термін служби м'якого куточка. Та й легкість догляду залежить від обраної тканини. Якщо в будинку маленькі діти або домашні тварини, то оббивка повинна бути максимально практичною.

Дивани на кут набувають все більшої популярності серед користувачів у всьому світі. Вони не тільки модні, але ще і практичні. Незважаючи на стереотипи, вони підходять навіть для маленьких приміщень. Тому не варто упускати можливості придбати стильну і функціональну меблі собі в будинок.

угловой диван в интерьере