Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что может быть внутри у бескаркасного пуфа?
Що може бути всередині у бескаркасного пуфа?
02.10.2017

Немає такої людини, яка б не чула про безкаркасних меблів. З кожним днем вона завойовує все більше прихильників по всьому світу. Хоча залишаються і такі, хто вважає за краще купувати масивні предмети інтер'єру. Але вони не завжди бувають доречними.

До того ж скептики говорять про те, що меблі непрактична і швидко прийде в непридатність. Але так думають ті, хто жодного разу не користувався подібним кріслом.

Що ж всередині пуфа?

На сучасному ринку пропонується величезна кількість різноманітних варіантів, серед яких і безкаркасні пуфи . Вони відрізняються між собою не тільки формою, кольоровою гамою, але і внутрішнім наповненням.

На сьогодні є 3 основні варіанти наповнювача:

  • сипучі кульки;
  • пласти ППУ;
  • повітря.

Що собою являє кожна з моделей?

  • Кульки вважаються найпопулярнішим наповнювачем. Їх виготовляють з полістиролу або пінопласту. Вони акуратно засипаються в чохол. Це стає хорошою м'якою основою для відпочинку. Правда, потрібно пам'ятати про такий нюанс: з часом вони втрачають свою пружність і їх потрібно підсипати. Знайти їх можна на будівельному ринку.
  • На відміну від попереднього ППУ досить пружний. Тут використовуються цілі шматки матеріалу. За рахунок досить помірною жорсткості на поверхні не утворюються вм'ятини навіть після тривалого користування.
  • Повітря - ще один хороший наповнювач. Незважаючи на стереотипи, що склалися, подібні моделі годяться для тривалого і щоденного використання. Вони не бояться навантаження. Так що можете сміливо купувати подібні варіанти для будинку.

Вам потрібно лише визначитися з одним з основних варіантів. Для дитячої ідеально підходять перші дві позиції. А ось для вітальні можете вибрати будь-який. Хоча радимо звернути увагу і на останній пункт. Сідаючи на таку поверхню, ви зможете повністю розслабитися. При цьому не бійтеся, що матеріал прийде в непридатність

позитивні характеристики

Так як серед користувачів до сих пір залишаються скептики, нижче будуть перераховані основні позитивні моменти:

  1. Абсолютна безпека. За рахунок відсутності каркаса в основі немає гострих кутів, об які можна стикнутися і пошкодитися. Крім цього матеріали не викликають алергічні реакції. Та й всередині не скупчується пил, і не заводяться бактерії.
  2. Простота в догляді. Для видалення плям досить лише пройтися по поверхні мокрою ганчіркою. При необхідності можете використовувати спеціальні засоби. Якщо у вас модель зі знімним чохлом, то його знімають і перуть.
  3. Оригінальний дизайн. Незвичайний зовнішній вигляд порадує навіть найвибагливішого користувача. Кожен зможе знайти свою модель. У сучасному інтер'єрі вона стане родзинкою і подарує вашому дому ексклюзивність.

Меблі без каркаса - це відмінний варіант для оформлення житла. І не потрібно переживати, що її термін служби набагато нижче і що вона не зможе витримати тривалу навантаження. Це все міфи. Так що сміливо замовляйте в інтернет-магазині Barin вподобані моделі. Ви легко здійсніть свої мрії в реальність і подаруйте близьким затишок.