Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем же так завоевали популярность модульные диваны?
Чим же так завоювали популярність модульні дивани?
12.12.2016

Облаштовуючи вітальню, дизайнери, так і споживачі в першу чергу звертають увагу на м'який куточок. Саме цих меблів відводиться центральне місце в кімнаті. Тут збирається вся родина, та й гостей приймають тут же. Природно, що для великої компанії стандартного м'якого куточка не вистачить. Доводиться доставляти додаткові предмети, що не завжди буває доречним.

Та й зовнішній вигляд подібних меблів досить стандартним, що робить інтер'єр похмурим і одноманітним. А так хотілося мати м'який куточок, який був би створений за індивідуальним побажанням і коштував досить дешево. Виробники здійснили цю мрію і придумали модульний диван , який вразив навіть самих вимогливих клієнтів.

Серед наших користувачів подібний вид меблів став користуватися популярністю відносно недавно. До цього споживачі замовляли стандартні м'які куточки з додатковими кріслами, а потім мучилися з їх розміщенням. Так як вільного простору постійно не вистачало.

Що собою являють незвичайні м'які куточки?

За своїм основним призначенням нічим не відрізняються від стандартних моделей. Вони прекрасні для денного і нічного відпочинку. Основна відмінність в самій конструкції. Класичні меблі має цільну конструкцію, яку розібрати абсолютно неможливо. Що стосується модульного дивана, то він складається з окремих частин, що утворюють зону відпочинку.

У чому особливість конструкції?

Модульный диван Тетрис Зважившись придбати модульний диван в Києві, заздалегідь визначитеся з типом конструкції, щоб потім не вийшов неприємний сюрприз (не вистачає місця, дизайн не відповідає). М'який куточок буває двох основних типів:

  • зібраний;

  • що складається з окремих частин

.Перший варіант повністю нагадує класичну меблі. Він теж складається з цільної конструкції. Тільки головна відмінність в тому, що всі блоки ви вибираєте самі. Також вказуєте, в якому порядку вони будуть з'єднуватися. Фактично ви самі створюєте меблі.

Що стосується другого речення, то тут все більш зрозуміло. Кожен модуль в конструкції знаходиться окремо. Їх легко міняти місцями в залежності від ситуації. Наприклад, в денний час система перетворюється в зону відпочинку для великої компанії, а на вечір всі компоненти легко з'єднуються в просторе спальне місце.

Які переваги незвичайних м'яких куточків?

Модульный дивван Метро У порівнянні з класичними пропозиціями модульні меблі має більше плюсів:

  • індивідуальний дизайн;

  • відповідні розміри конструкції;

  • легкість в користуванні.

Користувач самостійно створює свою модель, яка ідеально впишеться в інтер'єр. Вибираючи подібну конструкцію, слід пам'ятати, що вона зовсім не підходить для класичного оформлення, тільки для сучасного. Замовляючи таку конструкцію можна бути впевненим, що меблі впишеться навіть в самі нестандартні розміри кімнати.

Хочете правильно облаштувати вітальню. У вас є можливість недорого купити диван з модулів в інтернет-магазині в будь-якому місті країни (Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Львів). На придбання необхідно витратити кілька хвилин. Переглядаючи сучасний каталог з фото можна вибрати модель під будь-який інтер'єр і під будь-яке фінансове становище. Так як ціни на модульні дивани не такі й дорогі, незважаючи на популярність вироби. Не пропустіть свою можливість зробити інтер'єр вітальні унікальним і зручним.