Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чим хороші модульні дивани
10.07.2014
Модульні дивани стають все більш популярними день у день. Що це таке і чим же вони відрізняються від звичайних моделей? Звичайні дивани зроблені добротно - раз і назавжди. Насправді все дивани діляться на два типи: модульні і звичайні. Стандартні дивани мають конструкцію, що не дозволяє зменшити їх. Навіть в момент відправки їх на смітник вони не змінюють своїх початкових розмірів. Такі дивани припускають фіксовану кількість посадочнихо місць, до речі, вельми обмежене. Дуже великих диванів не буває.

А ось модульні дивани навпаки - мають масу окремих елементів. У них немає строго заданих конфігурацій, а значить, ви самі визначаєте їх зовнішній вигляд і конструкцію під час покупки. Вам доведеться при цьому поспілкуватися з дизайнером, і ви разом будете підбирати всі необхідні блоки, з яких буде складатися ваш диван. По-науковому, такі вироби називають не диванами, а модульними системами, які можуть складатися з дивана, козеткі, пуфа і інших елементів. Деякі системи складаються аж з 60 елементів, які з'єднуються між собою.

Елементи модульних диванів можуть бути різними за розміром і формою. Відрізняється у них ширина, глибина, і висота спинок і подушок. На одному кінці конструкції можуть бути встановлені невеликого розміру елементи, а на іншому, широкі і високі, спинка яких трансформується. Крім того. Не варто забувати про те, що модульні вироби можна складати безліччю різних способів. Їх можна випрати на будь-яку довжину і займати диваном весь зал, повертаючи його вправо, а потім вліво. Насправді двох однакових модульних диванів не існує.


диван6.jpg


Хочеться додати, що на сьогодні існує декілька різновидів модульних диванів, вони можуть мати дві різні конструкції: вільну і жорстку. У жорсткій конструкції сидіння скріплені один з одним міцно і використовуються саме в такому вигляді. Такі моделі називають секційними. Замовляють їх, вибираючи потрібні спинки, блоки і підлокітники. А після елементи фіксують на фабриці. Після цього самостійно неможливо буде скомпонувати по-іншому і розібрати такий диван.

Трансформовані моделі складаються з окремих елементів, які між собою жорстко не кріпляться. Ви можете щодня міняти форму такого дивана. Ви можете зробити його цільним або розбити на елементи і розосередити їх по приміщенню. Крім того за бажанням згодом можна докупити додаткові елементи і повністю змінити конструкцію дивана.


Модульный-диван.jpg