Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем диван еврокнижка отличается от традиционной модели?
Чим диван єврокнижка відрізняється від традиційної моделі?
03.04.2017

На сучасному ринку які тільки м'які куточки не пропонує виробники. Прямі, кутові, модульні - це далеко не повний перелік. З кожним роком цей список все збільшується, так як з'являються нові і нові моделі. На особливу увагу в них заслуговують механізми трансформації. Виробники намагаються полегшити життя користувачам і зробити систему розкладання максимально простий. Ось так і з'являються нові моделі.

Незважаючи на появу багатьох варіантів, такі пропозиції як новий диван єврокнижка або більш класичний «книжка» не втрачають своєї популярності. У багатьох це викликає подив, але факт залишається фактом.

Чим же так популярні дані моделі диванів?

Головний секрет успіху пов'язаний в простоті трансформації. За лічені хвилини поверхня перетворюється в зручне і просторе спальне місце. За рахунок цього меблі набувають навіть для дитячих кімнат.

Ще одним приємним моментом є те, що система розкладання досить надійна і витримує тривалі навантаження. До того ж вона рідко виходить з ладу. Якщо все ж поломка сталася, то ремонт пройде швидко.

Завдяки таким характеристикам споживачі і вибирають подібні варіанти. Зупиняючи вибір на них, у користувачів виникає питання, чим вони відрізняються між собою. Адже назви у них схожі.

Головні відміну класичного варіанту від сучасного

Як вже зрозуміло першої на ринку з'явилася «книжка». Її механізм трансформації був досить простим: сидіння піднімалося до клацання, а потім плавно опускалося. Так і виходило повноцінне спальне місце. На весь процес трансформації йшло кілька секунд, тому модель можна було без проблем ставити в дитячій.

Незважаючи на такі плюси в меблів подібного типу існували деякі недоліки:

  • нерівна поверхня;

Між сидінням і спинкою утворювався розлом, який не зовсім забезпечував комфортний сон. Деяким це доставляло масу незручностей.

Ще одним недоліком є те, що конструкцію можна щільно засунути до стіни. Коли порушити це правило, оббивка і шпалери швидко нанесені.

З приводу «еврокнижки», то вона набагато вдосконалена. В першу чергу це стосується механізму трансформації. Тут сидіння потрібно потягнути на себе, а в утворилося простір опустити спинку. Завдяки цьому меблі можна щільно присунути до стінки. Оббивка і обробка залишаться цілими, навіть коли диваном будуть користуватися постійно. Якщо є бажання, то м'який куточок можна поставити і ближче до центру кімнати. Так отримаєте зонування простору.

Також варто згадати і те, що поверхня спального місця виходить практично рівною. Ніякого дискомфорту під час сну.

Єдиний невеликий мінус, хоча його можна і не брати до уваги, розміри меблів дещо збільшилися. Тому важливо перед покупкою ще раз виміряти кімнату і переконатися, що вільного простору вистачить. Особливо це стосується розкладеного положення.

Якщо підводити підсумки, то сучасний механізм є більш зручним для користування, ніж традиційний «книжка». Він краще підходить для щоденного сну, так як поверхня практично рівна.

Як показує практика, не завжди прості механізми втрачають свою популярність з появою нових систем розкладання. Іноді вони виявляються навіть краще. Так що при виборі орієнтуйтеся на їх зручність, щоб потім не довелося мучитися довгі роки.