Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Бескаркасный диван или традиционный мягкий уголок: что выбрать?
Безкаркасний диван або традиційний м'який куточок: що вибрати?
03.04.2018

Будинок для людини - місце, де кожен відчуває себе затишно і захищено. Тут хочеться відпочивати самому або разом з сім'єю. Природно житло повинно бути оформлено таким чином, щоб ви хотіли сюди повертатися і щоб дизайн не дратував.

На особливу увагу заслуговує м'які меблі. Вона здатна повністю змінити приміщення і додати комфорту. Традиційно у вітальні ставили диван, який служив місцем відпочинку в денний і нічний час.

Зазвичай це був м'який куточок з дерев'яним або металевим каркасом і з наповнювачем для сидінь. Але зараз таких моделей складає конкуренцію безкаркасний диван (конструкція у формі м'якого мішка з кульками всередині в якості наповнювача).

Подібне різноманітність тільки ще більше заплутує користувачів, і вони не знають, чому ж віддати перевагу. Щоб вибрати для себе гідний м'який куточок, нижче розберемося з особливостями традиційної та безкаркасних меблів.

Якими характеристиками вони володіють?

безкаркасні моделі

Як вже говорилося вище, тут повністю відсутня каркас. Деякі вважають, що така конструкція зовсім не годиться для тривалого користування. Але це одне велике оману.

Такий тип меблів має багато переваг:

  • Ні складнощів в перестановці. Пересунути диван по кімнаті легко. Якщо меблі невеликого розміру, то з цим впорається і дитина.
  • Довгий термін служби. Чохли шиють з міцної тканини, яка витримує тривале навантаження. До того ж вона добре чиститься і стійка до зовнішніх чинників (волога, сонячні промені). Це ж стосується і наповнювача.
  • Зручність. За чохлом легко доглядати. Якщо так сталося, і він зіпсувався, його знімаєте і одягаєте інший. Чи не виникне складнощів і з заміною наповнювача. Приблизно через рік досипьте всередину м'яких кульок. Їх вільно можна купити на ринку.
  • Повна безпека. Немає гострих кутів, такий диван спокійно можна ставити в дитячу.
  • Комфорт. М'який куточок повністю підлаштовується під вас, створюючи затишну зону для денного відпочинку.

традиційні варіанти Диван Atlanta - Барин

Тут є каркас з металу або дерева і для багатьох саме така модель вважається міцною і надійною.

  • Зручність. Жорстка основа дозволяє без проблем сідати і вставати з меблів. До того ж можна дотримуватися за підлокітники. Цей фактор важливий людей у віці.
  • Ортопедичне основа для сну. Підвищена жорсткість годиться для щоденного сну. Виробники намагаються використовувати наповнювачі з ортопедичним ефектом, щоб забезпечити оптимальну підтримку хребта під час відпочинку.

Традиційний і безкаркасний диван годиться для вітальні. Ви самі повинні для себе вирішити, що з цього вибрати. Щоб не заплутатися, дайте відповідь на питання:

  • як часто робите вдома перестановку;
  • диван купуєте тільки для денного відпочинку або ще плануєте тут спати.

Трохи вашої уважності і підберете ідеальну меблі, яка впишеться в інтер'єр. Якщо забудете про дрібниці, інтернет-магазин Barin нагадає про це. Нехай у вашому домі панує атмосфера спокою і затишку.