Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Бескаркасное кресло: что за фантастическая мебель?
Безкаркасне крісло: що за фантастична меблі?
10.07.2017

Кожен, гуляючи по європейським вуличками, помічав безформні пуфи, які стоять біля столиків в кафе або в зонах відпочинку в парку, біля університетів. Виглядають вони досить незвично, але при цьому такі зручні.

Вони багатьом так припали до душі, що їх можна зустріти і всередині приміщень: в кафе, в салонах краси. Також вони стають незамінним домашнім предметом інтер'єру.

У наших співвітчизників безкаркасні меблі в Києві набула популярності відносно недавно. Деякі до сих пір скептично ставляться до подібних моделей. У їх розумінні меблеві гарнітури повинні бути масивними і важкими, а сучасні пропозиції годяться лише для вулиці. Але все ж потрібно відходити від стереотипів і дивитися на речі по-іншому.

Що ж це за незвичайна м'які меблі?

Це безформна модель крісла, яка легко підлаштовується під будь-яку людину. В її основі абсолютно немає каркаса. В якості наповнювача тут кульки пінополістиролу. У деяких випадках додатково може бути присутнім синтетичне волокно. Воно підвищує зручність користування кріслом і за рахунок цього менше зношується основний матеріал.

Зверху на нього надягають зовнішній чохол. За рахунок блискавки його легко знімати і прати. При бажанні можна придбати інший.

Чим же так славиться крісло-мішок?

Це ідеальні меблі не тільки для вулиці, але і для кімнат. Вона прекрасно впишеться як в дитячу, так і в вітальню. Головне для кожної з них підібрати свою модель. Адже зараз запропоновано стільки різноманітних кольорів.

Та й до того ж у вас є можливість змінювати забарвлення і фактуру тканини в залежності від власного настрою. Так на зиму запросто придбаєте вовняну або хутряну основу, а на літо підійде бавовняна. Таким чином, не тільки зможете створювати додатковий затишок, але і продовжувати термін служби тканини.

Крім цього є й інші позитивні моменти:

  • повне розслаблення тіла;
  • підтримка хребта;
  • можливість використовувати біля води і на піску.

За рахунок незвичайного наповнювача конструкція сама підлаштовується під людину, забезпечуючи хороший відпочинок. При цьому хребет буде правильно підтримуватися. Так що ви можете без побоювання ставити такі пуфи в дитячій кімнаті.

Якщо проживаєте в приватному будинку, то сміливо виносьте їх на вулицю. У теплу пору року посидіти в саду або біля басейну приємно і корисно. Не бійтеся, що з оббивкою щось трапитися. Вона швидко сохне. Та й в догляді невибаглива.

Про які тонкощі не варто забувати?

Незважаючи на багато переваг при неналежному догляді через деякий час меблі вийде з ладу. Щоб це сталося якомога пізніше, запам'ятайте ось які моменти:

  • Через те, що у крісла немає ніжок, то його нижня тканина може швидко протертися і втратити зовнішній вигляд. Доведеться через якийсь час міняти чохол.
  • Наповнювач теж вимагає заміни. Згодом він втратить форму. Чим більше навантаження, тим швидше це станеться.
  • Будьте акуратними з гострими предметами. Вони можуть ненавмисно проткнути основу. Слідкуйте, щоб домашні тварини не точили об неї кігті або НЕ гризли.

Багато хто думає, що подібне крісло підходить тільки для сучасного стилю, а в класиці воно виглядає безглуздо. Це зовсім не так. Просто в інтернет магазині Barin виберіть відповідну забарвлення і все. Чи не живіть стереотипами, а придбайте для свого будинку стильні та комфортні речі.