Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Ковдра Pure Wool

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки

Чохол: мікрофібра
Наповнювач: шерсть, щільність 380 гр/м²

У ковдрах «Pure Wool» в якості наповнювача використовується овеча шерсть - тонкорунна вовна, яка стрижеться з холки овець, вирощуваних в Новій Зеландії. Володіє дивовижною гигроскопичностью, дуже добре вбирає і відводить вологу,   має   відмінні теплоізоляційні характеристики і забезпечує повітропроникність. Корисні для здоров'я якості овечої вовни, здатність створювати затишне і сухе тепло у вашому ліжку дозволили овочами ковдрам стати одним з найпопулярніших видів ковдр. Ковдри з овечої вовни всесезонні, завдяки тому, що шерсть здатна пропускати повітря, володіє ефектом терморегуляції, за допомогою якої підтримується оптимальна температура тіла, іншими словами запобігає переохолодження чи перегрівання, створюючи в Вашому ліжку власний затишний мікроклімат. Ковдра з наповнювачем з вовни подарує Вам приємний, міцний і здоровий сон.

Микрофибра   - це тканина нового покоління, оксамитова, естетична, дуже міцна, стійка до хімічного та світлового впливу, повітропроникна, «дихаюча». Мікрофібра не мнеться, добре тримає форму, добре зберігає тепло за рахунок високої повітряною ємкістю і має високу зносостійкість.  


Шерсть - натуральний наповнювач, який надає подушці пишність і пружність. Подушки бавовняним наповнювачем відрізняються гігроскопічністю, терморегуляцией і легкістю, завдяки цьому їх набувають як дорослим і дітям, так і людям похилого віку.


Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Ковдра Pure Wool
немає відгуків
Залишити відгук