Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Ковдра Вамвоо

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Чохол: тканину ліоцелл
Наповнення: бамбукове волокно

Ковдра «Bamboo» , завдяки натуральному наповнювача з Бамбукового волокна, мають прекрасні вентилюючі властивості, які дозволяють шкірі вільно дихати, мають дезодорують і антибактеріальними властивостями, в них не заводяться бактерії і мікроорганізми, не вбирають сторонніх запахів, які не утворюють статичну електрику. Ковдри з бамбука поглинають зайву вологу і регулюють температуру тіла, завдяки чому ви ніколи не будете потіти. При цьому зберігають всі свої властивості навіть після багаторазового прання і сушок.


Бамбукове волокно - натуральний наповнювач володіє дезодорують і антибактеріальними властивостями. Волокно добре поглинає зайву вологу і регулює температуру тіла. Ковдра не вбирає сторонні запахи, не утворює статичну електрику. У натуральному наповнювачі не заводяться бактерії і мікроорганізми. Всі свої якості і властивості ковдру зберігає навіть після багаторазового прання і сушок.

ліоцелл - це пружна, м'яка і дуже ніжна тканина. Завдяки своїм властивостям тканина чохла злегка "охолоджує" Ваше тіло в   спеку. Не викликає роздратування.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про ковдра Вамвоо
немає відгуків
Залишити відгук