Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Подушка Ейр з іонами срібла Дормео

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Склад:
Властивості:
  • покриття (наволочка):
-покриття: 100% поліестер
-Бічні тканину: 100% поліестер (3D Airmesh/3Д Ейрмеш)
  • внутрішнє покриття: 100% поліестер
  • основа: в'язкоеластичний ПУ піна (піна з пам'яттю)
  • піна з пам'яттю - пристосовується до ліній голови і шиї
  • анатомічна форма - для належного вирівнювання хребта
  • тканину 3D Airmesh - покращує циркуляцію повітря і зберігає подушку свіжої
  • обробка CleanEffect - для захисту від бактерій, пилових кліщів і неприємних запахів
  • підходить для алергіків
  • знімне покриття, яке можна прати
Піна з пам'яттю спочатку була розроблена в дослідницькому центрі NASA для захисту астронавтів від сили гравітації при запуску космічного корабля. Однак унікальні властивості цього сучасного матеріалу швидко завоювали популярність в побуті і сьогодні використовуються, крім іншого, при виготовленні подушок і матраців для тих, хто дійсно цінує комфортний відпочинок.

На відміну від інших наповнювачів, в'язкоеластичний піні з пористою структурою властива велика щільність, і разом з тим вона чутлива до температури тіла. Завдяки своїй структурі цей матеріал ідеально підлаштовується під форму і вагу вашої голови, а там, де тиск зникає, піна з пам'яттю повертається у вихідне положення. Тому уві сні ви більше не відчуваєте поверхню подушки - таке враження ніби опиняєшся в невагомості!

Піна з пам'яттю несприятлива для пилових кліщів. Тому анатомічну подушку Ейр з іонами срібла можна порадити людям, які страждають від алергії   і бажають позбутися від «невидимих ​​сусідів».

Вертикальна перфорація основи і інноваційна тканина 3D Ейрмеш з боків вашої нової подушки покликані поліпшити вентиляцію. Сотні спеціально розроблених маленьких отворів вільно пропускають повітря, що викликає відчуття справжньої чистоти, сухості і свіжості.

Покриття подушки має обробку CleanEffect (КлінЕфект) для протидії розповсюдженню пилових кліщів і бактерій. А для додаткової гігієнічності покриття можна повністю знімати і прати в машинці при 40 ° C.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Подушка Ейр з іонами срібла Дормео
Ира
14.09.2020 11:30:53
- [x] Долго искали подходящий размер в нашу небольшую спальню. Ваш магазин порадовал огромным количеством размеров и обивок, найдется на любой вкус.
Вика
14.09.2020 11:28:26
Заказывали кровать и матрас у вас. При сборке все детали были положены и сложить кровать было не сложно. Доставлено было вовремя.
Саша
13.09.2020 12:38:00
Кровать просто супер, радует наличие разных размеров, а не только стандартные.
Залишити відгук