Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Етажерка Vintage

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Модель
Ширина
Глибина
Висота
етажерка
108 см
38 см
160 см

Каркас: ламінована плита МДФ
Задня стінка: плита МДФ
Колір: білий, бежевий, ніжно-рожевий, блакитний, салатовий




Етажерка - це головне місце для розміщення книг і іграшок в кімнаті дитини. Правильно обраний стелаж допоможе зібрати всі речі в одному місці, красиво доповнюючи інтер'єр дитячої.

Розробники меблів для дітей ретельно продумують всі деталі конструкції, за рахунок чого досягається їх низька травмоопасность і зручність при використанні. Для створення етажерки нашої компанії, враховуються всі позитивні характеристики, якими повинна володіти меблі для дитини. Серед основних властивостей товару - його безпеку і чудову якість.

Стелаж є одним з найбільш корисних і функціональних елементів для спальні дитини. Тепер книги та іграшки матимуть своє місце в кімнаті. Виріб з практичних і довговічних матеріалів відмінно підійде для будь-якого інтер'єру і легко вміститься серед інших предметів меблів. За рахунок універсального дизайну, цілісність меблевої композиції кімнати не буде порушена, а лише придбає неповторність.
У будь-якій кімнаті повинно бути передбачено місце для етажерки. Функціональність даного виду меблів можна переоцінити. Красивий і органічний стелаж буде вірним другом вашій дитині.  

Ніжні і ненав'язливі кольору обробки - це ще одна перевага етажерки. Вона не буде відволікати увагу і доповнить кімнату витонченими рисами. Конструкція легко поміститься навіть в компактну кімнату, завдяки універсальним параметрам.


Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про етажерка Vintage
немає відгуків
Залишити відгук