Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

3-шарова подушка Memosan дитяча

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки

Склад:
  • Перший і третій шари подушки: 100% піна з пам'яттю
  • Другий шар: 100% матеріал Екоцелл
Розмір подушки: 25х40 см, висота 9 см
 
Подушка Memosan дитяча складається з 3х шарів м'якої та твердої піни. Її особливість полягає в тому, що шари можна міняти місцями, створюючи тим самим індивідуальну подушку за вашим бажанням.

2 шари піни з пам'яттю - революційний матеріал, який реагує на тепло тіла людини, і адаптується під форму шиї і голови. Коли людина встає, форма повертається в своє початкове положення.



1 шар більш твердого матеріалу - піна екоцел. Гарантує правильне положення хребта, забезпечуючи надійну підтримку для голови і шиї.

 

Міняти шари для дитини можна в різних варіаціях. Коли дитина росте можна змінити висоту подушки. Якщо він вважає за краще тверду подушку, необхідно зняти нижній шар піни з пам'яттю. Якщо дитині подобається м'яка подушка, необхідно поміняти місцями нижній і середній шар.

Покриття подушки просякнуте   алое вера . Тому подушка має заспокійливу і антистресову дію. Покращує імунну систему, має антибактеріальну і антивірусним властивістю. Просочення не вимивається з покриття, і прослужить вам ще дуже довго. Можна прати при температурі 40 ° С.  

Подушка рекомендується для дітей до 10 років.  
Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про 3-шарова подушка Memosan дитяча
немає відгуків
Залишити відгук