Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Подушка Memosan анатомічна

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Склад:
  • наволочка: 80% бавовни і 20% поліестеру
  • 100% піни з пам'яттю

Розмір подушки:   30х50 см/висота: 7 - 10 см

Подушка Memosan анатомічна складається з 100% піни з пам'яттю . Завдяки чому, вона підлаштовується під форму тіла людини, і знімає навантаження з шиї, голови та хребта.

Піна з пам'яттю - інноваційний матеріал, який адаптується під тяжкість вашої голови, реагуючи на тепло в місцях зіткнення. І після того, як ви встанете, повертається в свою колишню форму. Подушка не деформується, не стає плоскою, забезпечує ідеальну підтримку довгий час. Має тривалий термін використання.  


Ваш сон з такою подушкою буде здоровим, комфортним, без неприємних больових відчуттів в тілі. Підходить для тих, хто любить спати на боці і животі.
Наволочка подушки складається з 80% бавовни і 20% поліестеру . Добре пропускає повітря. Вона знімна, на змійці. Можна прати при температурі 60 С.   Висота подушки варіюється від 7 до   10 см. Дуже важливо, щоб подушка відповідала висоті шеі.Подушка має антиалергенні та антимікробні властивості. Чи не заводяться пилові кліщі. Крім подушки в подарунок Ви отримаєте бавовняну наволочку світло-жовтого кольору. Структура тканини м'яка і ніжна, нагадує плюш.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Подушка Memosan анатомічна
немає відгуків
Залишити відгук