Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Подушка Тара

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Склад:
  Властивості:
  • покриття: 100% бавовна;
  • наповнювач: мікроволокно Wellsleep.


  • спеціальний ергономічний дизайн - подушка пристосовується до контурів голови і шиї, забезпечуючи зручне положення під час сну
  • 7 центральних циліндрів знімають напругу в шийному відділі і забезпечують повне розслаблення м'язів;
  • завдяки трьом відділенням з мікрофіброва наповнювачем Wellsleep, Ви можете регулювати висоту подушки, виходячи з власних побажань і потреб
  • бавовняна тканина - виводить зайву вологу, дарує відчуття свіжості
  • можна прати при температурі 40 ° C
  • приносить полегшення людям, схильним до алергій
Розмір: 50х70 см

Подушка Тара подарує вам цілющий сон, так як в її склад входить 7 центральних валиків. Вони знімуть напругу в ваших шийних м'язах, усунуть біль. Ваш сон буде комфортним і відновить ваші сили. Подушка має три відділення, тому вона легко регулюється по висоті і формі. Наповнювач складається з волокна "Wellsleep" ( "Здоровий сон" ), має пористу структуру, що робить виріб об'ємним і добре циркулює повітря.
  Наволочка складається з бавовни, яка не утримує вологу, а виводить її зсередини, дарує відчуття свіжості.

Наповнювач   "Wellsleep" розроблений за новими технологіями. дуже приємний на дотик і повітряний, що набагато перевершує звичайні поліестерові волокна і гусячий пух. Відмінний антиалергенний ізолятор, може успішно застосовуватися людьми з алергією. Подушку не потрібно розпорювати і прати, як це вимагає гусячий пух, щоб позбутися від життєдіяльності пилових кліщів. Досить випрати при температурі 40С. Волокна   "Wellsleep" чудово регулюють температуру, добре вбирають вологу і зберігають свіжість.

 

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Подушка Тара
Ольга Марчук
14.05.2019 12:49:00
придбали таку нестандартну молодіжну кімнату для нашого сина, вибирали ми всі разом з ним) йому дуже сподобалась така кольорова гама та геометрія, яка присутня в цих меблях) друзі які приходили в гості до сина були в захваті від його кімнати і вже хочуть собі таку ж))) дякуємо вашим менеджерам які порадили брати саме меблі в одному стилі і показали цю колекцію, так як ми думали скласти йому кімнату з окремих елементів в інших кольорах)
Розгорнути
Згорнути
Залишити відгук