Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Каркас ліжка

Акція
-22%
Купити каркас ліжка 106431
В наявності
1819 грн.
2335 грн.
Ми на зв'язку:
Вигідні умови від
Калькулятор кредитів і оформлення від Монобанк
Вигідний кредит від Приватбанк
знайшли дешевше? Отримайте знижку!
опис
Характеристики
Відгуки

Однією з рекомендацій по експлуатації та   вимогою   до продовження довговічності матраца висувається   на передній план використання ортопедичних каркасів з дерев'яними ламелями.

При використанні інших видів підстав для матраца не досягаються необхідні умови для нормальної експлуатації, а також не спостерігається посилення ортопедичного ефекту.

Гнучкі букові ламелі шириною 5,3 см укріплені на каркасі з суцільнозварного металевого профілю. По кутах каркаса розташовані 4 "косинки" для кріплення опор. На двоспальний каркас йде дві додаткові опори, які кріпляться на центральній царге ліжка. На односпальний каркас йде одна опора. Опори регулюються по висоті. Стандартна фарбування - порошкова емаль, колір чорний.

Ортопедичний ефект досягається за рахунок використання гнутоклеєних букових ламелей шириною 5,3 см і товщиною 8 мм. Стандартна відстань між ламелей складає 65 мм, що відмінно підходить для більшості матраців. Крім цього є два види посилених каркасів:

    відстань між ламелями становить 4,5 см, що збільшує кількість ламелей на каркасі;

    відстань між ламелями становить 2,5 см - це каркас рекомендується використовувати як основу під матрац з незалежними пружинами

Каркас з букових ламелей робить Ваш сон комфортним і здоровим, анатомічна конструкція каркасу створює додатковий ортопедичний ефект, завдяки спеціальній конструкції забезпечується постійна вентиляція матраца, екологічно чиста технологія виробництва.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про каркас ліжка
немає відгуків
Залишити відгук