Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Встроенный шкаф-купе: можно переставлять или нет?
Вбудована шафа-купе: можна переставляти чи ні?
18.07.2017

Кожен погодиться, що будинок без меблів виглядає порожнім і сумним. Ось чому дизайнери так люблять гратися з різними предметами інтер'єру. А якщо так розібратися, то в першу чергу їх замовляють, щоб забезпечити функціональні потреби. Ви ж не будете спати на голій підлозі або ж зберігати речі в коробці.

Трехдверный шкаф-купе Флеш Адже зараз не проблема замовити шафи-купе в Києві будь-яких розмірів і оформлення. Як правило, користувачі намагаються купити один великий, в який поміщаються практично всі речі. Багато хто віддає перевагу вбудованій варіанту, заздалегідь для нього виділяючи місце в квартирі.

Але через деякий час вони стикаються з однією великою проблемою: а чи можливо перенести таку конструкцію? Адже необхідно переїжджати або робити перестановку в будинку.

У чому особливості вбудованої шафи-купе

Як вже зрозуміло з назви, корпус вбудованої шафи чітко підбирається під конкретне місце. Заміряють заздалегідь виїжджають на об'єкт і вивчають його особливості. Вони враховують висоту стелі, ширину стін і навіть нерівність поверхонь. З точністю до міліметра підганяється конструкція.

Особливо стежать за дверима або орними фасадами. Якщо щось порушити, то потім буде складно користуватися системою зберігання.

Можливо, чи підігнати конструкцію під інше місце розташування?

Трехдверный шкаф-купе Флеш 2 Досить часто користувачі стикаються з ситуацією, що конструкція більше або менше нового отвору. Їх цікавить, а чи можна якось вбудувати меблі або доведеться витрачатися на нову.

Конструкція трохи менше за отвір

Взагалі при установці фахівці залишають невеликий зазор. Це передбачено технологією. Якщо ці зазори більше, то професіонали радять:

  • замовити повноцінну дах (якщо раніше її не було);
  • в разі нестачі ширини хоча б з одного боку замовте бічну стінку з ДСП;
  • для внутрішнього наповнення поставте нові бічні полиці, які підходять за розмірами. Решта можете не чіпати.

Система зберігання більше за передбачуване місце установки

У таких випадках підрізають профілі дверей. Перед цим акуратно виймають декоративне оформлення. Коли роботи закінчені, знову все з'єднують.

У внутрішньому наповненні підрізають полки і перегородки. Через це центральні ящики і кошики кілька змістяться. Вони можуть потрапити на центральну вертикальну рамку дверей. Це значно ускладнить користування.

Якщо так розібратися, то можна вбудовану конструкцію підігнати під інше місце розташування. Але це вимагає зусиль і певних знань. Без допомоги фахівців тут не обійтися, так як самостійно нічого не вирішите.

Плануючи замовляти шафу, подумайте, як часто ви робите переїзди або перестановки. Якщо таких глобальних планів немає, то сміливо вибирайте вбудовану модель. Коли не впевнені в цьому, то в інтернет-магазині Barin вибирайте корпусний варіант. З ним клопоту набагато менше. Його не потрібно розбирати під час транспортування і підганяти під нову кімнату. Не поспішайте з вибором меблів, а враховуйте всі моменти. Тим більше що на сайті розміщений великий каталог. Купуйте для свого будинку тільки найкращі моделі.Каждий погодиться, що будинок без меблів виглядає порожнім і сумним. Ось чому дизайнери так люблять гратися з різними предметами інтер'єру. А якщо так розібратися, то в першу чергу їх замовляють, щоб забезпечити функціональні потреби. Ви ж не будете спати на голій підлозі або ж зберігати речі в коробці.