Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
П'ять показників здорового матраца.
22.12.2013
Кожен покупець, купуючи новий матрац, сподівається отримати в результаті міцний сон, який зміцнить здоров'я. Щоб не отримати непередбачених проблем від придбання нової речі, слід уважно вивчити всі вимоги до «здоровому» матраца.

zdoroviy-matras.jpg

тканинний чохол

Чохол для ортопедичного матраца складається з трьох шарів:
  верхній шар;
  наповнювач;
  підкладка
При покупці матраца потрібно уважно ознайомитися з усіма складовими. Часом, недобросовісні виробники можуть верхній шар зробити бавовняним. Наповнювач ж роблять з неорганики, ховаючи його під підкладкою з необробленого бавовни.
Тільки екологічно чисті речі подарують радість і здоров'я.

Натуральна піна - латекс

Для виготовлення самого матраца використовують різні види латексу:
  натуральний;
  синтетичний;
  суміш натурального з синтетичним.
Тільки натуральний латекс з природного каучуку забезпечить ортопедичному матрацу довговічність і здатність зберігати свої унікальні якості.

Внутрішній наповнювач матраца

Безумовно, кращими наповнювачами є бавовна або шерсть, кокосова койра однак багато компаній не вказують, що вироби з цих матеріалів потребують капітальної чищенні не рідше одного разу на рік. Не всі наповнювачі доступні для чищення. Натуральні речовини без обробки становлять підвищену небезпеку по відношенню до вогню. Тому, «здоровий» матрац не повинен бути небезпечним для здоров'я.

Пружини, котушки - минуле століття

Пружинні матраци - найдешевші, але не самі «здорові» Мало того, що пружини і котушки мають здатність ламатися і вискакувати, вони ще є розсадниками пилових кліщів і постільних клопів. Тільки пінний матрац здатний звести до мінімуму середовище проживання небезпечних паразитів.

Стійкість до вогню і безпеку для здоров'я

Кожен матрац, відповідно до закону прийнятому ще в 2007 році, повинен бути настільки вогнетривкою, що здатний витримати протягом хвилини полум'я паяльної лампи. При цьому просочення самого матраца не повинна містити летючих отруйних речовин, здатних завдати шкоди здоров'ю.

Наш магазин «Barin.ua» пропонує широкий вибір пінних матраців, що відповідає всім п'яти вимогам.

zdoroviy-matras1.jpg