Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Приобретаем мебель в квартиру с умом
Купуємо меблі в квартиру з розумом
15.01.2018

Облаштування власного житла вельми цікавий і творчий процес. Але і в ньому є свої підводні камені.

Привівши в порядок стіни, стелі й підлоги, слід, нарешті, задуматися про наповнення порожнього простору меблями. Але, вибираючи ліжко в спальню, полички у ванну, комод в передпокій , або ж шафки на кухню, поспішати не варто. Витратити гроші ви завжди встигнете, а ось з тим чи іншим предметом інтер'єру вам доведеться прожити не один день.

Чим загрожує поспішний вибір? Обраний предмет просто може не вписатися або по стилю, або ж за розміром.

На що звернути увагу

Існує кілька, безсумнівно, важливих пунктів, які не потрібно обходити стороною. Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви зможете звузити широке коло пошуку, максимально спростивши собі задачу.

Габарити приміщення

Один з найважливіших пунктів у списку. Купувати об'ємний диван, а потім не знати, куди його поставити - мабуть, найпоширеніша проблема. Габаритна меблі відразу з'їдає дорогоцінні метри, а часом толку від тієї чи іншої конструкції вкрай мало. Тому прикиньте і розподіліть, де у вас буде якась зона. Після чого виміряйте довжину і ширину кімнати, не обділивши увагою і відстань від вікна до стіни. І тільки після цього можете вирушати в магазин.

функціонал

Якщо у вас невелике приміщення, то краще зупинити свій вибір на максимально функціональних меблів. Це значно заощадить вам місце і гроші. Модульні меблі буде паличкою-виручалочкою. Вона не тільки буде виконувати свої функції, а й дасть можливість зберігання речей і послужить роздільником простору на потрібні вам зони.

стиль

Поєднувати безліч стилів в одному приміщенні не зовсім правильне рішення. Квартира може вийти несмачною і захаращеній. Так що краще витримати все ж один напрямок, через що все буде виглядати гармонійно і доречно, без надмірностей.

колір

Спирайтеся на колірну гамму стін, стелі та підлоги, роблячи вибір на користь того чи іншого відтінку. Меблі не повинна зливатися з фоном, або ж навпаки, бути занадто кричущою. Важливо знайти золоту середину, і тоді кімната заграє зовсім іншими фарбами.

розстановка

Для спрощення роботи, існує безліч програм, які допоможуть і покажуть вам, як буде виглядати той чи інший варіант. Також можна скористатися більш простим способом - планування на аркуші паперу, з дотриманням масштабу і пропорцій. Завдяки цим способам ви зможете швидко вирішити, як саме розмістити той чи інший предмет, вибрати більш вигідне розміщення.

Купити відповідні меблі в квартиру можна в інтернет-магазині Barin. Ви будете приємно здивовані великим асортиментом товарів з різних матеріалів. Головне, вибирайте з розумом, і ваша квартира завжди буде радувати ваше око.