Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Постільна пил і кліщі
16.12.2013
Мало хто з господинь витрушує постільна білизна кожен день і чистить матрац пилососом, зовні максимально ретельно. Однак в 1 грамі пилу може жити понад сто тисяч павучків з прозорим тулубом, і їхнє ім'я - пиловий кліщ.

У чому небезпека постільної кліща?
Живе цей паразит більше місяця, відкладаючи близько 100 яєць. Постіль є ідеальним місцем проживання пилових кліщів, бо для їх розмноження необхідно тепло і вологість, що в достатку дається людським тілом. Як і всі живі істоти, кліщі в ліжку мають потребу в харчуванні, їжею для них служать шматочки шкіри, які відмирають з людського тіла. Небезпечні не самі кліщі, а їх випорожнення, протягом місяця один постільний кліщ виробляє більше 6000 фекальних мас, які збираються в складках:
  ковдр;
  простирадлом;
  матраців;
  диванів.

postelniy-klesh1.jpg

Фекалії пилових кліщів є причиною алергії. При появі нічного кашлю, при першій підозрі на алергію слід здати аналізи на наявність пилових кліщів.
Основні симптоми алергії від пилових кліщів:
  нічний кашель, який днем стає не таким інтенсивним;
  астма;
  головні болі;
  свербіж;
  Сінна лихоманка;
  риніт;
  висип.
На тлі цього людина часто відчуває втому, а часом і впадає в депресію.
Заходи боротьби з постільними паразитами
Безумовно, постільна білизна потрібно постійно прати, прасувати, килимові вироби регулярно чистити і двічі в рік віддавати на хімічну обробку. Однак, як дістатися в простір між пружинними блоками старих матраців? Інтернет магазин «Barin.ua» пропонує вирішити проблему з пиловими кліщами раз і назавжди, пропонуючи покупцям гіпоалергенний ортопедичний матрац, просочення якого не дозволяє кліщів розмножуватися. Сон на такому матраці буде здоровим в усіх відносини.

postelniy-klesh2.jpg