Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чи корисний ортопедичний матрац людям, що страждають від алергії
04.12.2013
У хорошому, здоровий сон потребують все. Однак люди, схильні до алергії з побоюванням ставляться до всіх новинок, які будь-яким - то чином можуть зашкодити їхньому здоров'ю. Безумовно, придбання ортопедичного матраца підвищить концентрацію ЛОС (летючих органічних речовин) в повітрі, проте інтернет - магазин "barin.ua» пропонує тільки екологічні ортопедичні матраци, латексна піна яких пройшла контроль, згідно з сертифікатом якості.

matras-ortoped-allergiya_1.JPG


Що викликає нічні напади алергії

Пилові кліщі найчастіше є причиною нічних нападів, вони розмножуються в основному в традиційних матрацах і в ліжку. Страшні навіть не самі кліщі, а їх випорожнення, і якщо ліжко можна випрати, то традиційний матрац стає збіговиськом небезпечних для здоров'я фекалій кліщів. Якщо людина страждає від алергії, крім основних симптомів, він може відчувати головний біль, роздратування, втому і навіть затяжні депресивні стани. У таких випадках слід пройти обстеження у алерголога, і якщо причина хвороби - пил, необхідно терміново поміняти матрац.

Вихід є - пінний матрац з ефектом пам'яті.
Ортопедичні матраци з ефектом пам'яті рятують не тільки від розвитку остеохондрозу і сколіозу, а також створюють здорову атмосферу і для людей, які страждають від алергії. Склад піни не дає курних кліщів можливості не тільки розмножуватися, але навіть з'являтися в ліжку людини


matras-ortoped-allergiya.JPG

Пінні матраци подарують:

• спокійний сон;
• свободу дихання;
• відсутність пилових кліщів;
• відсутність цвілі.

Наш магазин гарантує якість товару, що продається, безпеку якого підтверджується сертифікатами якості, що гарантують здоровий сон і довголіття.