Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
От каких факторов зависит цена на матрас? Уделяем внимание тонкостям
Від яких факторів залежить ціна на матрац? Приділяємо увагу тонкощам
03.04.2024

Здоровий та комфортний сон – необхідність для будь-якої людини. Щоб почувати себе бадьорим, потрібно дотримуватися порядку дня. До того ж вам варто подбати про основу, на якій збираєтеся спати. Адже вона також впливає на якість сну.


Сучасний асортимент постійно розширюється, тому ви без проблем можете підібрати відповідний варіант. Вам потрібно лише розібратися у всіх моментах. Зокрема, користувачів цікавить, від чого залежить ціна матраца. Адже вартість виробів відрізняється та важливо зрозуміти причину.

Чому основа для спального місця коштує по-різному?

Відкривши великий каталог, користувачі можуть ознайомитися з усіма пропозиціями. Кожен із представлених матраців відрізняється між собою. Навіть ціною, хоча візуально всі моделі здаються однаковими. Це зовсім не так.


І на вартість продукції впливає багато чинників. Зокрема, можна відзначити такі моменти:


  • Розмір спального місця. Чим більша ширина і довжина основи, тим вища її вартість. Це пов’язано з тим, що збільшується кількість витратних матеріалів виготовлення. Окремо хочеться сказати про вироби, що виготовляються за індивідуальним замовленням. Іноді не всі стандартні моделі підходять для комфортного відпочинку.

  • Матеріали, що використовуються. Для наповнення беруть натуральні або штучні компоненти. Зрозуміло, що краще віддавати перевагу натуральним. Вони безпечні, екологічні та довго прослужать. Відповідно і ціна вища порівняно зі штучними. Щодо останніх, то їх характеристики варто уважно вивчити, щоб ви могли тривалий період користуватися матрацом і не нашкодити своєму здоров'ю.Купити матрац Barin House


Якщо в основі присутні пружини, потрібно визначитися з їх типом. Залежний пружинний блок вважається бюджетнішим. Щодо незалежного пружинного блоку, то він краще підходить для тривалого використання, оскільки рівномірно розподіляє навантаження.


  • Ступінь жорсткості. М'які, із середніми показниками чи жорсткі – користувачі вибирають між ними. Ви повинні орієнтуватися на стан здоров'я, вагу та вік сплячих. Окремо хочеться відзначити вироби з різним ступенем жорсткості. Такі матраци індивідуально замовляють для пар із великою різницею у вазі.

  • Зональність. Мінімальний показник – 3 зони. Більшість віддає перевагу матрацам на 5 зон, які забезпечують комфортний відпочинок. Що стосується основ на 7 зон, то вони коштують значно дорожче.

  • Цікавтеся матеріалами покриття. Досить багатьом подобається варіант «Зима/Літо», де з одного боку бавовна, а з іншого – шерсть. Це забезпечує комфортний відпочинок за будь-якої погоди. До того ж періодичне перевертання матраца дозволяє йому продовжити термін служби. Бувають такі основи, де для покриття використовується тільки один матеріал.


Кожен із цих пунктів є максимально важливим і може впливати на підсумкову вартість. Пам'ятайте, що ціна не вважається основним критерієм вибору. Тут треба враховувати дещо інші моменти.

На що звернути увагу під час пошуку матраца?

Щоб основа прослужила максимально довго та забезпечила комфортний відпочинок, запам'ятайте такі критерії вибору:


  • Визначтеся, для кого купуєте основу. Це дозволить дізнатися про точні розміри. Односпальні, полуторні чи двоспальні – вони мають різні показники.

  • Приділіть увагу ступеню жорсткості. Стан здоров'я, вага та вік сплячих – це головні критерії, від яких потрібно відштовхуватися. У деяких випадках не завадить консультація лікаря, щоб ви не зашкодили своєму здоров'ю.

  • Цікавтеся наповнювачем. Якщо вибираєте пружинні, то для тривалого використання краще підходять моделі з незалежним пружинним блоком. Щодо інших матеріалів, то вітаються натуральні. Вони довго прослужать та повністю безпечні. Зі штучними варто детальніше ознайомитися.


Якщо ви виявите максимум уважності, то зможете підібрати комфортне спальне місце для дорослих та дітей. Barin House завжди підкаже кілька хороших матраців, які довго прослужать та забезпечать комфортний відпочинок.