Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
На что нужно ориентироваться, выбирая спальное белье?
На що потрібно орієнтуватися, вибираючи спальне білизна?
24.07.2017

Наш відпочинок безпосередньо залежить від того, як обладнана спальня. Ось чому для неї меблі потрібно підбирати з усією обережністю. Це ж стосується подушки і ковдри. Якщо вони вам абсолютно не підходять, то про нормальному сні можете тільки мріяти.

Багатьом здається, що цього достатньо для нормального сну. Але вони забули про одне головному компоненті - комплект спального білизни на ліжко. Ви ж не збираєтеся спати просто на матраці.

Белье постельное Stancia Trend І ось якраз на цьому етапі деякі роблять помилку, купуючи перший-ліпший товар. Вам дуже пощастить, якщо він не буде мати якихось дефектів. Але найчастіше користувачі стикаються з проблемами:

  • невідповідні розміри;
  • погана якість тканини;
  • складності в догляді.

Нікого не радує така перспектива. Щоб з вами такого не трапилося вам потрібно знати елементарні правила вибору.

Основні правила вибору

Щоб легше розібратися в ситуації, будемо орієнтуватися на перераховані вище проблеми, і запам'ятовувати слушні поради щодо вибору ліжка.

1. Відповідні розміри.

Всі звикли, що є односпальні, полуторні і двоспальні комплекти. Але крім них продаються і інші моделі:

  • євро;
  • сімейні;
  • дитячі.

Кожен з цих варіантів відрізняється не тільки розмірами, а й кількістю, що в нього входять. Так в сімейний набір входить відразу два підодіяльника для пари, а в євро - лише один. Кількість наволочок теж може відрізнятися (1-4).

Не забувайте і про розміри. Перед покупкою поміряти матрац, подушки та ковдра. До цих цифр треба додати ще кілька сантиметрів, щоб всі елементи легко надягали і знімалися.

2.Качество матеріалу.

Белье постельное Istambul Це один з найважливіших критеріїв. Від того яку тканину ви оберете, залежить подальше користування. Матеріал повинен бути виключно натуральним. Бавовна, льон, шовк стануть ідеальними варіантами. Вони не викликають алергії і годяться для тривалого користування.

Бажано звернути увагу і на забарвлення. Відмовтеся від сильно пофарбованих поверхонь. Так як для фарби можуть використовувати не зовсім безпечні речовини, а вони шкодять здоров'ю.

3.Легкість в догляді.

Довгий термін служби постільної білизни залежить і від того, як правильно за ним доглядають. Для кожного матеріалу існують свої рекомендації з прання або прасування. Якщо їх порушити, то тканину зіпсується.

Коли в будинку є маленькі діти, то вибирайте найпростіші тканини. Плям не уникнути, а їх виводити потрібно швидко. В інших же випадках орієнтуйтеся на свої переваги.

Що ще варто взяти до уваги при купівлі постільної білизни?

Крім перерахованих вище пунктів, радимо враховувати ще такі моменти:

  • якість швів;
  • відсутність неприємного запаху;
  • ідеальна упаковка.

Це допоможе остаточно переконатися в безпеці і довговічності обраного комплекту.

Займаючись вибором постільної білизни, що не орієнтуйтеся виключно на його зовнішній вигляд. Він може бути оманливим. Вивчіть всі тонкощі, щоб потім не страждати. Ще одне - не купуйте в сумнівних торгових точках, а віддавайте перевагу перевіреним.

В інтернет магазині Barin у вас є можливість не тільки переглянути каталог, але і детально ознайомитися з кожним товаром. Якщо інформації недостатньо, консультанти завжди допоможуть. Подаруйте собі та своїм близьким приємні сновидіння.