Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
На що потрібно звертати увагу при виборі матраца.
18.11.2013

Kak-vybrat-matras_1.jpg


Часто трапляється, що людина купуючи матрац, не дуже замислюється, чи правильний вибір він зробив. Підсумком такого необачного вибору зазвичай буває поганий сон, не надто райдужне настрій, цілком можуть з'явитися болі в спині, як наслідок, псується якість життя.
Щоб правильно вибрати ортопедичний матрац для себе або членів своєї сім'ї, необхідно враховувати багато аспектів. Основні з них ми зараз розглянемо.



Kak-vybrat-matras_2.jpg



На що потрібно звертати увагу в першу чергу?
Вік. Як правило, чим ви молодше, тим жорсткіше повинен бути ваш матрац! Якщо ви постарше, то вам підійдуть м'які, комфортні матраци, що дарують спокій і розслаблення. До 30 років фахівці рекомендують купувати моделі більш жорсткі або середньої жорсткості, в залежності від стану вашого здоров'я. Такий матрац сприяє правильному розвитку хребта. З 50 років потрібно вибирати матраци більш анатомічний, м'які. У будь-якому випадку, щоб вибрати матрац правильно, найкраще порадитися з фахівцем - ортопедом.


Вага. Велике значення при виборі матраца має вагу людини. Люди, що важать від 60 до 90 кілограм, можуть купувати матрац будь-, оскільки саме ця вагова категорія береться за норму при виготовленні матраців. Дорослі люди, що мають вагу 40-60 кг, можуть вибрати для себе матрац м'який або середньої жорсткості. Якщо ж ви важите більше 90 кг, більш жорсткий варіант, однак з обов'язковою поправкою на вік.


Рівень фізичного розвитку. Чим активніше ваше життя, чим більше ви рухаєтеся днем, тим жорсткіше матрац вам підійде. Однак тут також потрібно звертати увагу на вік і стан здоров'я.

Медичні показання . У разі, якщо у вас є захворювання хребта, недавно мала місце травма, операція, або інші неприємності, пов'язані зі здоров'ям, обов'язково про вибір матраца поговоріть з лікарем або фахівцем - ортопедом. Якщо болі або проблеми зі здоров'ям з'являються рідко, сміливо вибирайте двосторонній матрац.

Ми допоможемо вам підібрати ідеальний матрац для здорового і приємного сну. До речі, крім всіх перерахованих вище правил є ще одне: завжди при виборі спирайтеся на власні звички і уподобання, щоб в подальшому ваш матрац вас тільки радував.



Kak-vybrat-matras_3.jpg

Щоб вибрати матрац, перейдіть за цим посиланням