Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матраци Sleep & Fly в Києві вже сьогодні!
11.07.2013

Тепер на варті біля комфортного сну стоять сучасні технології. Доказом тому служить високоякісна продукція торгової марки «Sleep & Fly» - не просто матраци, а втілений комфорт, що володіє високою міцністю і довгим терміном експлуатації.

При створенні анатомічних матраців, розробники компанії «Sleep & Fly» використовують два типи міцних пружинних систем:

  • Блок пружин Pocket Spring;
  • Блок пружин «бонель».

Дана пружинна система використовується в створенні широкої лінійки матраців - Classic Plus Кокос, Classic 2 в 1 Кокос і Standart.

Пружинний блок «Бонель» за своєю конструкцією залежний, тобто всі його структурні елементи-пружини з'єднані між собою. До того ж, подібні матраци мають по периметру жорстку металеву раму, яка утримує форму конструкції і перешкоджає взаємному зсуву шарів. Подібні особливості будови забезпечують матрацам «Sleep & Fly» особливу стійкість проти будь-яких видів навантажень.

Матраци Sleep & Fly в Києві вже сьогодні!

Унікальність будови таких матраців ще і в тому, що вони мають так званої «прогресивної» міцністю - чим сильніше вплив на пружинний блок, тим відчутніше і його протидія. В результаті такої роботи пружин, система забезпечує рівномірний розподіл навантаження, виробленої людським вагою, а також його ефективна підтримка в анатомічно правильному положенні.

Термін служби матраців «Sleep & Fly» вдалося продовжити завдяки використанню термопресованої волока. Цей складний за складом матеріал володіє високою зносостійкістю, і тому використовується в якості прошарку між шарами наповнювача і пружинним блоком. До того ж, термовойлок - екологічно чистий, тому не викличе роздратування навіть у самих чутливих до алергенів людей.

Для бажаючих купити «Sleep & Fly» корисна інформація: наповнювачем матраців служить пінополіуретан. Цей матеріал полімерного походження має низку чудових властивостей. Він еластичний, м'який і добре відновлює форму. Завдяки особливому ніздрюватого будовою шару пінополіуретану, цей матеріал «дихає» і не накопичує вологу. І, що важливо, пінополіуретан - абсолютно безпечний: він не викликає алергію, не накопичує пил і не підвладний впливу грибків і плісняви.

Якщо ви шукайте якісні ортопедичні матраци, які знімуть втому з вашого тіла і дозволять забути про болі в спині після незручного сну, то не проходьте повз матраців, адже купити «Sleep & Fly» з нашою допомогою легко і просто. Міцні та довговічні, ці матраци мають не тільки приголомшливі ортопедичні характеристики, але і приємну для подібних виробів ціну. Sleep & Fly в Києві - по найприємнішою ціною тільки в нашому інтернет магазині!