Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матрац в подарунок - це реальність
27.07.2015

Свята, ювілей, дні народження, весілля та інші знаменні події, кожного разу ми ламаємо голову, що ж дарувати винуватцям торжества. Але ж рішення знаходиться поруч з нами, варто лише простягнути до нього руку. Подарунком, який припаде до душі будь-якій людині, який неодмінно стане в нагоді і подарує приємні відчуття і емоції вважаються постіль. Це може бути якісний комплект постільної білизни, і покривало, і навіть матрац.

На чому ж зупинити свій вибір?

Якщо ви вирішили купити матрац в подарунок, то обов'язково вибирайте ортопедичний. По-перше, зараз їх вибір настільки широкий, що ви зможете здивувати і порадувати навіть самого вимогливого людини. Особливо практично і своєчасно матрац доведеться в якості подарунка на весілля. Адже молодята тільки починають спільне життя і їх побут ще абсолютно не облаштований, тому ваш подарунок буде дуже доречним.

Звичайно, просто піти і купити матрац в подарунок не вийде, тому що перш ніж це зробити вам слід вивчити звички і уподобання обдаровуваного. Ортопедичний матрац несе оздоровлюючу функцію, тому важливо дотримати всі етапи вибору правильного матраца.

Як вибирати матрац

Перше, що потрібно дізнатися - це вага, адже найчастіше саме він і є визначальним фактором при підборі жорсткості матраца. Чим легше важить людина, тим меншою жорсткості йому потрібен матрац. Друге правило, що дозволяє підібрати матрац в подарунок - вік. І не тому, що це якось впливає на якість матраца, а тому, що людям різного віку жорсткість деяких видів матраців може лише нашкодити. Наприклад, дітям першого року життя підходять дуже жорсткі матраци, а ось літнім вони навпаки протипоказані. Коли основні якісні характеристики обрані - можна приступати до підбору розміру матраца і якості його чохла.

Подарунки в радість

Але головне про що слід не забувати при купівлі будь-якого подарунка - це те, що матрац в подарунок, і будь-якої іншої повинен бути обраний з душею. Якщо ви щиро постараєтеся порадувати родичів або друзів, то вам це теж принесе масу задоволення і запам'ятається надовго.