Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матрац з ефектом пам'яті
28.07.2015

Ми вже досить багато дізналися про ортопедичні матраци, їх видах, критерії вибору, а ось про матраці з ефектом пам'яті memory, практично нічого не з'ясували, а адже останнім часом такі матраци стали користуватися широкою популярністю.

Про матеріал

Наповнювач для ортопедичних матраців меморікс (меморіформ) - синтетичний матеріал, еластичний і легкий. Основою для створення меморікс вважається пінополіуретан, який, завдяки спеціальним добавкам, набуває властивість легко реагувати на тиск, що створюється тілом людини, а після зняття навантаження швидко набувати первісну форму. За рахунок високих пружних характеристик матрац з ефектом пам'яті виключає зайвий тиск на кровоносні судини, максимально розслаблює м'язи, а вам дозволяє ефективно відпочити. Матраци з ефектом пам'яті добре обтікають тіло сплячої людини, не створюючи протидії навантаженні.

Які можуть бути

Також як і звичайні ортопедичні матраци, матраци меморікс теж можуть бути пружинними і безпружинні, і відповідно з залежними і незалежними пружинними блоками. Тому вибирати матрац з ефектом пам'яті, необхідно спираючись на загальні правила.

Переваги матраців з пам'яттю

Матраци з таким унікальним наповнювачем, як меморікс, не мають протипоказань до використання, так що як би ви не любили спати, згорнувшись калачиком, на боці, на животі, то комфортне положення вам і вашому хребту забезпечено. До того ж, матрац з ефектом пам'яті знімає больові відчуття при різних ортопедичних захворюваннях. Наповнювач memory також володіє високими теплопровідними характеристиками. Нагріваючись, він добре прогинається і дозволяє хребту легко прийняти комфортне та здорове положення. Додайте сюди той факт, що синтетичні матеріали перешкоджають появі і розмноженню пилового кліща та інших шкідливих організмів, і матрац з ефектом пам'яті стане ідеальним рішенням і для вас, і для вашої родини, і для ваших знайомих.