Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матрац для тих, у кого болить спина
03.06.2014
Протягом усього життя людський хребет постійно піддається серйозному навантаженні. Тому у багатьох людей рано чи пізно виникають проблеми зі спиною. Яким чином можна запобігти проблемам, пов'язані із захворюванням хребта? По-перше, має сенс задуматися про придбання безпружинного ортопедичного матраца, виготовленого з латексу. Такий матрац буде відмінною профілактикою для вашого опорно-рухового апарату і допоможе в лікуванні різних проблем зі спиною.

Нерідко зустрічаються відхилення у підлітків у вигляді кіфозу або сколіозу. Якщо захворювання знаходиться в початковій стадії, то хороший матрац допоможе зупинити розвиток захворювання і забезпечить дитині зручне положення тіла.

У дорослих досить часто зустрічається остеохондроз. У безлічі людей лікарі часто діагностують міжхребетні грижі. Всім їм необхідний якісний і надійний ортопедичний матрац. А тим, хто страждають колінними і тазостегновими артрозами, може принести полегшення правильне положення тіла завдяки ортопедичному матрацу, тому що він знижує навантаження на суглоби, за рахунок чого припиняються патологічні процеси.

Крім природних причин захворювання спини є і інші чинники, що викликають біль: травми, переломи суглобів і так далі. І в цих випадках грамотно підібраний ортопедичний матрац стане відмінною профілактикою. Однак при великій різноманітності пропонованих ортопедичних матраців, складно зробити правильний вибір.

Західноєвропейські лікарі-ортопеди стверджують, є люди, яким жорсткі ортопедичні матраци категорично протипоказані: новонародженим, людям старше 50 років, а також людям, які мають проблеми з хребтом.
Однак для тих, хто страждає на остеохондроз грудного та поперекового відділів хребта, а також має переломи кінцівок і таза, ортопедичний матрац приносить значне полегшення.
SPINA_ALL_NEW_PRUJIN.jpg
Що стосується анатомічних матраців з поліуретану або латексу, які мають пам'ять форми, то вони мають властивість рівномірно знімати навантаження з хребта, не здавлюючи судини і м'язи. Такі матраци досить дорогі за ціною, але лікарі-ортопеди вважають їх найкращими з існуючих.