Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Кровати из дерева: какую модель выбрать?
Ліжка з дерева: яку модель вибрати?
07.02.2017

Кровать бук Немає такої людини, яка б не мріяв про просторому спальному місці. Але не завжди мрії збуваються: мало місця в кімнаті, не вистачає коштів. Ось і доводиться задовольнятися тим, що є.

Якщо таки вдалося поставити простору меблі для сну, то все намагаються віддати перевагу класичним дерев'яним. Вони повністю натуральні, так і виглядають красиво. Але тут виникає інше питання, яким саме варіанту варто віддати перевагу. Не хочеться, щоб через деякий час меблі прийшла в непридатність. Ось користувачі і задають питання, краще взяти ліжко бук або якусь іншу.

Недосвідченому користувачу складно самому розібратися у всіх тонкощах. Запам'ятавши кілька простих правил легко знайти оптимальну модель, яка прослужить не один рік.

На що варто звернути увагу:

  • твердість деревини;
  • кліматичні умови в кімнаті;
  • загальне оформлення приміщення.

Підбираємо ліжко за всіма правилами

1.Відомо породи дерева ділять на 3 основні категорії:

  • м'які;
  • тверді;
  • дуже тверді.

Кровать бук 2 Моделі з останньої групи використовують вкрай рідко, вони коштують дуже дорого в порівнянні з іншими. Найпопулярнішими вважаються перші дві категорії. М'які варіанти досить прості в обробці. За рахунок цього вартість мінімальна. Тверді породи вимагають великих зусиль. Зрозуміло, що ціна буде відповідною.

Якщо враховувати якість, то тверді моделі мають переваги. На поверхні спального місця з сосни (м'яка група) через деякий час з'являться вм'ятини, подряпини. Позбутися від них самостійно не вийде, доведеться звертатися до фахівця. Що стосується дуба або бука (тверда група), то їм такі проблеми нестрашні.

2. Наступним важливим пунктом вважаються кліматичні умови. Пам'ятайте, що від різких перепадів температури, вологого або сухого повітря дерево псується, втрачає свій зовнішній вигляд. Так що необхідно подбати про те, щоб в кімнаті не було різких перепадів температури. Тепер, що стосується рівня вологості. Не ставте меблі біля батареї або кондиціонера. Вона пересихає і починає тріскатися.

На дерево впливає і висока вологість. Воно набухає і погано висихає. Надалі це призводить до пошкоджень.

3. Не забувайте враховувати і загальне оформлення кімнати. Меблі з дуба завжди вважалася класичним варіантом. Зрозуміло, що в таких випадках інтер'єр абсолютно не доповнити більш сучасними по дизайну предметами, доведеться дотримуватися однієї тематики. Якщо такий варіант не підходить, то шукайте більш універсальні пропозиції.

На цьому ж етапі приділіть увагу і забарвленням. Не всім подобаються темні тони. Так дубові меблі зустрічається і світлих кольорів. Є й варіанти, які при певній обробці приймають зовнішній вигляд іншого дерева. Бук легко може нагадувати поверхню горіха або червоного дерева. Невелика хитрість дозволяє отримати високу якість деревини та вишуканий дизайн за оптимальною вартістю. Хоча сам по собі бук не менше гарний. Тут вже враховуйте тільки свої перевагу і загальне оформлення приміщення.

Замислившись про покупку дерев'яному ліжку важливо бути гранично уважним. Так як одна помилка призведе до того, що деревина просто зіпсуватися і доведеться купувати нові меблі. А це задоволення досить дороге. Не соромтеся запитувати у продавців. Чим більше ви знаєте, тим легше вибрати спальне місце.