Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Ліжко + матрас
02.08.2015

Все в світі взаємопов'язане - якщо пройшов дощ після довгої посухи, то природа оживає. Так і зі сном, якщо ви регулярно не висипається, то активність вашої життєдіяльності значно падає. Вже давно доведено, що ефективність сну безпосередньо залежить від того на чому ми спимо. Сучасна індустрія сну пропонує споживачеві найширший вибір виробів, здатних позитивно впливати на якість сну. Основний основ науки правильного сну вважається гармонійний тандем - ліжко + матрац.

Ліжко сьогоднішнього дня - полегшена і модернізована версія ліжок, які раніше були досить громіздкими і важкими конструкціями. Усе найкраще, що можна було взяти з різних видів ліжок, виробники об'єднали в одній - нашої "сучасниці".

Важливо знати

На жаль, одному ліжку недостатньо, щоб наш сон став ідеальним. Важливо правильно підібрати цілий комплекс компонентів, які будуть гармонійно доповнювати один одного. Важливо і яке постільна білизна ви придбаєте, і подушка, і ліжко, і матрац, і навіть покривало. Бажано, щоб всі ці складові були виконані з якісної сировини, яке володіє високими показниками комфорту.

При покупці ліжка краще відразу ж придбати і відповідний їй за розміром матрац. Головне правило - відсутність великих зазорів і пустот між ліжком і матрацом. Якщо ви купили ліжко з жорстким ортопедичним підставою, то брати жорсткий матрац не має сенсу, краще віддати перевагу пружні матраци середньої жорсткості або м'які. Тобто всі елементи повинні не посилювати ортопедичний ефект один одного, а навпаки врівноважувати його.

Дотримання правил - запорука успіху

Чітке дотримання наших рекомендацій дозволить вам придбати високоякісну ліжко + матрац, і здоровий сон стане вашим щоденним супутником, а бадьорість і гарний настрій вашими найкращими друзями, адже саме з правильного обладнання спального місця вони і починаються.