Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какую обивку может иметь диван? Подбираем для себя комфортную мягкую мебель
Яку оббивку може мати диван? Підбираємо для себе комфортні м'які меблі
17.07.2024

Оформляючи простір, хочеться зробити його комфортним і затишним. М'які меблі чудово впораються з поставленим завданням. Адже дивани можна підбирати не лише для вітальні. Їх можна розмістити у спальні, дитячій та навіть на кухні.


Серед цього асортименту без проблем підберете потрібний варіант. Вам потрібно продумати деякі особливості. Зокрема, це стосується оббивки. Адже це не лише зовнішній вигляд меблів, а й його термін служби. Кожен хоче, щоб м'які меблі виглядали бездоганними навіть через тривалий термін користування.

Як може бути оформлений диван?

Величезний меблевий асортимент здивує навіть найвибагливіших користувачів. Тут представлені різні моделі, які впишуться у сучасний чи класичний стиль. Вам тільки залишилося визначитися з оббивкою. Виробники пропонують різні моделі, що мають особливості. Вам не завадить ближче з ними познайомитись.

Натуральна шкіра

Всі знають, що такі дивани виглядають розкішно і навіть статусно. Такі меблі легко вписати у різний інтер'єр. Вам тільки лишається визначитися зі стилем.


А тепер докладніше про переваги такого матеріалу:


  • Приємні тактильні почуття. Шкіра сама по собі досить м'яка. Вам буде досить комфортно відпочивати на таких меблях.

  • Гіпоалергенність. Матеріал мінімально притягує пил, шерсть, тому вони не будуть накопичуватись на поверхні. Це дуже важливо для людей, які мають алергію.

  • Тривалий термін служби. Завдяки натуральності та щільності покриття основа прослужить тривалий період. Правда вам варто дотримуватись певних правил догляду.


З перевагами зрозуміло. Тепер варто розібратися у недоліках. Вам потрібно добре подумати, де поставите шкіряний диван. Це має бути якомога далі від вікна та від радіаторів опалення. До того ж вам потрібно дотримуватися правил користування, щоб зберегти бездоганний зовнішній вигляд дивана. А ще багато хто відзначає високу вартість. Вам треба добре подумати.

ЕкошкіраОбивка дивану Barin House

Це чудова альтернатива натуральній шкірі. Така оббивка приємна на дотик, тому відпочинок буде максимально приємним. Також варто зазначити тривалий термін служби. Тільки тут теж не варто забувати про елементарні правила користування. Сам догляд за поверхнею досить простий. Вам просто потрібно виділити трохи вільного часу.


Якщо говорити про недоліки, то деякі відзначають швидку появу подряпин. Вам потрібно добре подумати, де саме поставите меблі. До того ж деякі варіанти мають вищу вартість.

Тканина

Такі дивани вважаються одними з найпоширеніших. Виробники використовують різні матеріали, де кожен має свої особливості.


Флок, гобелен, жаккард, велюр, шеніл – список можна продовжувати до нескінченності. Кожен із них виглядає чудово. Вам варто виділити час, щоб з усім ознайомитись. Адже від цього залежить не тільки зовнішній вигляд меблів, а й термін служби.

Як правильно вибрати оббивку?

Сучасний асортимент постійно розширюється, що дає можливість придбати якісні меблі. Вам потрібно лише заздалегідь визначитися з деякими критеріями вибору:


  • Для якого приміщення купуєте диван? Це може бути не тільки вітальня, а й спальня, дитяча або кухня. Кожне із цих приміщень має свої особливості.

  • Простота догляду. Це один із важливих пунктів. За оббивкою потрібно доглядати, щоб вона мала бездоганний вигляд. При цьому вам не потрібно прикладати багато зусиль.

  • Тактильні відчуття. Оббивка має бути приємною на дотик. Вам має бути зручно тут відпочивати. Крім цього, подумайте, чи будете ви тут спати. Оббивка не повинна бути слизькою, щоб постіль не падала.

  • Зовнішній вигляд. Диван – це важливе доповнення кімнати. Він має вписуватися у загальний стиль. Це може бути класика або сучасніший напрямок. Також приділіть увагу основному кольору. Пастельні чи яскраві відтінки – вибір за вами.


Меблеві виробники пропонують багато варіантів диванів. Вам тільки потрібно небагато часу, щоб з усім ознайомитись, а Barin House завжди прийде на допомогу. Будь-яке приміщення буде красиво доповнене стильним диваном. Тут буде створена атмосфера комфорту та затишку.