Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какой бывает детская кровать? Подбираем комфортную мебель
Яким буває дитяче ліжко? Підбираємо комфортні меблі
01.05.2024

При облаштуванні дитячої кімнати батьки приділяють особливу увагу вибору спального місця. Це не тільки пов'язано з тим, що такі меблі вважаються центральним об'єктом у кімнаті. Вони відповідають за комфортний відпочинок дитини.


Серед представленого асортименту ви без проблем підберете красиві та стильні меблі. Вам тільки потрібно чітко подумати, яке цікавить дитяче ліжко. Вона стане окрасою будь-якої кімнати.

Які бувають різновиди меблів?

Постійне розширення каталогу дає можливість успішно облаштувати місце. Серед усіх варіантів можна виділити кілька різновидів.

Для немовлят

  • Колиски. Вони невеликого розміру. Закруглені варіанти забезпечують дитині максимальний комфорт. Щоправда, варто розуміти, що діти з неї швидко виростають і ще до року доведеться купувати інші меблі.Дитяче ліжко Barin House

  • Приставні. Головна особливість у тому, що не мають одного бортика. Це дозволяє ліжечко поставити впритул до спального місця батьків. Таким чином, малюк спить окремо, але біля батьків.

  • Класичні. З такими знайомі абсолютно усі. Бортики з усіх боків. Також тут може бути передбачений маятниковий механізм, щоб можна було заколисувати дитину.

  • Трансформери. Ці меблі підбираються для тривалого використання. Все залежить від потреб дитини. Це може бути зручне ліжечко та навіть пеленальний столик. Також тут можна регулювати рівень висоти дна.

Дітям від 3-х років

Тут уже можна підбирати спальні місця без бортів або з невеликою огорожею. Найчастіше батьки звертають увагу на традиційні моделі. Вони підходять для тривалого користування.


Крім наведених варіантів можна звернути увагу ще на такі:


  • Двоярусні. Їх вибирають, якщо потрібне спальне місце для двох дітей, а в кімнаті обмежений простір. Спальні місця можуть бути однакових розмірів або нижнє буде трохи ширше. Також тут будуть передбачені сходи або драбина.

  • Горище. Тут теж є спальне місце на другому поверсі, а знизу тут буде додатковий диван, зона для ігор, робоче місце або система зберігання. Все залежить від потреб дитини.

Підліткові

Вони візуально нагадують класичні дорослі односпальні чи полуторні моделі. Вам потрібно чітко визначитись із розмірами, щоб дитині було зручно відпочивати. Щодо оформлення, то воно різноманітне.Ліжко дитяче Barin House


Серед усього різноманіття ви зможете вдало підібрати зручні меблі для тривалого користування.

Як без проблем вибрати ліжко?

У величезному каталозі зможете швидко підібрати потрібну модель. Вам потрібно заздалегідь продумати деякі важливі критерії для вибору:


  • Матеріал каркасу. Віддавайте перевагу дереву. Воно надійне, безпечне та екологічне. Вам потрібно лише вибрати тип деревини. Для виготовлення можуть використовувати як бюджетні, так і дорожчі породи дерева. Щодо ДСП, то така основа бюджетніша. Воно не так довго прослужить, як дерев'яне ліжко.

  • Функціональні особливості. Більшість хоче придбати комфортне спальне місце. Якщо забажаєте, то можете поглянути і на більш функціональні моделі. Наприклад, із системою зберігання. Ящики найчастіше ховають під спальним місцем. Іноді вони можуть бути під сходами. Також можуть бути меблі з додатковим робочим місцем.

  • Розміри. Підбирайте ліжко, яким можна буде користуватися хоча б кілька років. Ширина може починатися від 60 см, а довжина від 120 см. Все залежить від віку дитини. А ще орієнтуйтеся на площу кімнати, щоб не захаращувати простір.

  • Оформлення. Для початку подумайте, хто тут спатиме. Окремо є меблі для хлопчиків та дівчаток. Є також універсальні варіанти. А ще не забувайте про загальний стиль. Це може бути класика або сучасніший. Що стосується форми спального місця, то багато хто вибирає класичний варіант. А ще можете глянути на моделі у формі машини, будиночка, замка.


Вибір дитячого ліжка – це відповідальний процес, де необхідно продумати багато моментів. Разом з рекомендаціями від Barin House вдасться розібратися в асортименті та підібрати найкращі меблі для комфортного відпочинку.