Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какими бывают комоды по назначению?
Якими бувають комоди за призначенням?
23.01.2017
Комод 2

Жодну квартиру або приватний будинок неможливо уявити без зручної системи зберігання. Це, як правило, один або відразу декілька шаф, в які складають основну масу речей. Але в більшості випадків їх не вистачає, щоб скласти одяг та інші предмети побуту. Та й вони не завжди бувають доречними.

Доводиться шукати альтернативні варіанти меблів або покласти речі на решту полки. Природно легше комоди купити в Києві в якості додаткової системи зберігання, ніж мучаться, як розкласти речі. Це невелика підлоги конструкція з величезною кількістю ящиків різної висоти. Деякі мають ще відкриті полиці і розсувні дверцята. Це далеко не повний список оформлений.

Така додаткова система стане чудовою прикрасою будь-якого інтер'єру. Так як виробники пропонують не тільки класичні, але і цілком сучасні моделі. Також не варто забувати про окремих випадках для дітей.

Як бачите вибір настільки величезний, що досить складно відразу прийняти рішення про покупку. Щоб не заплутатися в асортименті, слід добре подумати, куди саме поставите комод. У зв'язку з такими критеріями їх поділяють на моделі для:

  • вітальні;
  • спальні;
  • м'який куточок;
  • кухні,
  • їдальні;
  • ванною.

Практично для кожної кімнати існує свій варіант. Тепер про кожного з них більш детально.

Вибираємо меблі за призначенням

  • Деревянный комод Для вітальні намагаються вибирати низькі і широкі моделі. На них прекрасно поміщається телевізор і інша техніка. У ящики помістяться книги, журнали, диски та інші дрібниці. Зверху можна поставити фото, різні декоративні елементи.
  • Для спальні і частково для дитячої можна вибрати більш високі моделі з ящиками. У них запросто поміститися велика кількість речей. Це прекрасний варіант для тих, хто не може в кімнаті поставити шафу
Для спальні варто вибирати комплекти відразу з великим дзеркалом. Так комод послужити одночасно і туалетним столиком. У таких моделях ящики мають різну глибину, що дозволяє складати речі та постільна білизна. Що стосується дитячих, то ідеально коли меблі здатні трансформуватися в пеленальний столик.

Якщо хочете для дитини організувати зону зберігання, то варто звернути увагу на низькі варіанти, куди малюк зможе скласти іграшки та одяг.

  • Для кухні і їдальні звертайте увагу на моделі з відкритими поличками або скляними дверцятами. Тут можна буде красиво розставити посуд та інші предмети.
  • Що стосується ванної, то спеціально для цієї кімнати виробники пропонують досить вузькі моделі з якісного пластику. Він стійкий до високої вологості і не втрачає основних характеристик.

Як бачите моделей предостатньо. Тому всі речі завжди будуть перебувати на своїх місцях. Коли з основним призначенням вирішили, звертайте увагу на зовнішній вигляд виробу.

Приділяємо увагу деталям

Комоды в интерьере В першу чергу визначитеся зі стилістикою. Вона безпосередньо залежить від загального оформлення приміщення. Також звертайте увагу на колірну гамму.

Далі не забудьте про деталі. Якщо меблі призначається для дитячої, відмовтеся від химерних елементів, гострих кутів, скляних вставок. Вони являються небезпеку для дитини. В інших випадках вони будуть цілком доречними, особливо у вітальні або їдальні

Ну і останнє на що необхідно звернути увагу - фурнітура. Ідеально, коли в меблі вбудовані датчики плавного і безшумного закривання. Самі механізми повинні бути виготовлені з якісного матеріалу. Це ж стосується і ручок.

Сучасний ринок меблів настільки величезний, що вибрати додаткову систему зберігання простіше простого. Головне уявити приблизну картинку у себе в голові, а потім вже вирушати за покупками.