Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Каким должен быть идеальный стол на кухню?
Яким повинен бути ідеальний стіл на кухню?
02.12.2016

Для кожної господині важливо як буде облаштовано її кухня. В першу чергу жінки приділяють увагу функціонального наповнення. Щоб максимально полегшити собі життя в приготуванні їжі існує маса побутових приладів, які обов'язково повинні бути у кожної господині.

Також не забувають приділяти увагу і меблів. Різні тумбочки, ящики, полички, куди складається все кухонне начиння. Їх має бути достатня кількість, щоб все зручно розмістилося.

Правила вдалої покупки обіднього столу

Кухонный стол

Це стосується робочої зони. Але це ще далеко не все при облаштуванні кухні. Необхідно ще подбати про зону прийому їжі. Прекрасно, коли житлова площа величезна і можна виділити окремо місце під їдальню. Але більшість квартир не можуть похвалитися зайвими квадратними метрами. Тому зону прийому їжі розміщують тут же на кухні. Підбирають акуратний стіл кухонний і стільці або табурети до нього. У деяких випадках це може бути навіть невеликий м'який куточок.

Багато хто думає, що вибрати обідню меблі для кухні простіше простого. Що складного у виборі столу. Кухонний ж нічим не відрізняється від столового. Але це помилка. Для кожної моделі необхідні свої критерії вибору.

Багатьом важливо, щоб меблі була дивовижною і прекрасно підходила під загальний інтер'єр. Так, дизайн дуже важливий, але вибираючи гарнітур для кухні в першу чергу необхідно звертати увагу на функціональні можливості, практичність у використанні, а вже потім на дизайн.

Постійний вплив високих температур, забруднення, можливі пошкодження позначаються на зовнішньому вигляді стільниці. Природно чинники впливають і на термін служби меблів. У зв'язку з цим особливої уваги необхідно приділяти вибору матеріалу стільниці.

На які матеріали варто звертати увагу?

Сучасні виробники пропонують варіанти:

  • дерево;

  • камінь;

  • Скло;

  • пластик.

Обеденный стол

Зі списку не всі матеріали підходять для щоденного користування. Щоб виділити плюси і мінуси необхідно ближче розглянути кожну з пропозицій.

Найпопулярніше серед користувачів вважається дерево. Це повністю екологічний матеріал, який не виділяє токсичних речовин і абсолютно безпечний для здоров'я людини. В принципі доглядати за ним досить легко. Якщо вибираєте цей варіант, то уважно огляньте стільницю. На ній не повинно бути зазорів і тріщин. Так як туди в майбутньому легко потрапляє їжа і інше сміття, що призведе до поступового руйнування.

Наступний варіант - камінь натуральний або штучний. Це досить масивний матеріал. Як і з деревом проблем в догляді не повинно виникнути.

Серед сучасних користувачів особливої популярності набуває скло. Це повинно бути особливе загартоване скло, яке витримує пошкодження. Але якщо в будинку є маленькі діти, то від подібного варіанту варто відмовитися. Та й подряпини на поверхні з'являються швидше за все.

Пластик теж не найнадійніший вибір, Так як не має достатньої міцності в порівнянні з іншими моделями. Але якщо вибирається саме він, то доглядати за ним простіше простого. Стіл із пластику ідеально підійде для нечастого застілля.

тонкощі вибору

Вибираючи матеріал стільниці, дайте відповідь на питання, для яких цілей купується стіл:

  • виключно для прийому їжі;

  • додаткова поверхня для приготування їжі.

Якщо меблі використовується тільки для сімейних обідів і вечерь, то вибір може бути величезним. Коли поверхня служить ще додатковою зоною для приготування їжі, то краще віддати перевагу натуральним матеріалам. Вони точно не виділяють токсичних речовин.

Пам'ятайте, що від вашої уважності залежить наскільки довго і якісно прослужить кухонний стіл. Він повинен бути не просто красивим, а ще й функціональним і практичним. Так як за ним сім'я планує збиратися не один рік.