Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как сэкономить место в детской
Як заощадити місце в дитячій
06.07.2018

Більшість сучасних квартир не можуть похвалитися великим внутрішнім простором. Тому облаштовуючи ту чи іншу кімнату, доводиться дуже педантично підходити до вибору меблів. Особливо це стосується дитячої для двох дітей. Зона для сну, зона для ігор і для занять - як все це помістити в одному невеликому приміщенні?

Благо, в каталогах інтернет-магазину Barin великий асортимент компактної меблів. Так, моделі двоярусних ліжок заслуговують на особливу увагу. Вони прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр, займуть мінімум місця і стануть прекрасним доповненням до дитячої.

На які меблі звернути увагу

ліжко

Як вже було сказано вище, двоярусні ліжка відмінне рішення для малогабаритної кімнати. Вони зручні як для сну, так і для проведення дозвілля. Адже що може бути цікавіше для дитини, як можливість самостійно спорудити курінь. Ідеальний варіант для двох дітей.

Також уваги заслуговує і шафа-ліжко або стіл-ліжко трансформер. У зібраному стані конструкція виглядає як шафа або робочий стіл. Розташування самого ліжка в цих випадках можливе вертикальне і горизонтальне відповідно. Цей варіант прекрасно підходить для однієї дитини.

Пуфи

Купуючи ці меблі, віддайте перевагу варіантам з нішею. Так у вас вийде додаткове місце для зберігання іграшок або будь-яких інших речей.

Шафи

Одним з популярних варіантів вважаються не прості шафи, а шафа-ліжко. Зручне рішення, яке вміщує в собі відразу дві одиниці меблів. Мінус один, що одночасно користуватися і ліжком і шафою не вийде. Але це легко компенсується економією місця.

Якщо ж у вас вже є дитяче спальне місце, погляньте на шафи, які легко змінюють своє утримання. Так ви самі зможете організувати внутрішній простір меблів, вільно змінюючи розташування полиць або ящиків.

Вибираючи меблі в дитячу, намагайтеся придбати якісні варіанти з надійним кріпленням. Дітям властиво пустує, так що погано прикріплена полиця може послужити причиною травми.

Правильно підібрана і розставлена меблі - запорука економії простору кімнати. Так що не поспішайте купувати, а краще ретельно все сплануйте, якщо необхідно замалюйте. І лише тоді можна сміливо йти за покупками.