Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как правильно выбирать кресло-кровати для пользования?
Як правильно вибирати крісло-ліжка для користування?
04.04.2017

Кресло Атлас Вибір меблів - це завжди важливий і проблемне питання. Деякі люди так втомилися від ремонту та інших незручностей, що хочуть швидше в'їхати в квартиру. Ось і вибирають на швидку руку оформлення. Звичайно, більшість з них незабаром починають шкодувати про таке швидке вирішення. Адже меблі виявилася не зовсім зручною в користуванні. І доводиться терпіти або знову витрачатися на покупку.

Природно ніхто не хоче виділяти зайву суму. Тому краще відразу приділити більше часу і вибрати оптимальні моделі.

Купівля будь-яких меблів починається з того, що люди намагаються визначитися з потрібними розмірами. Адже ніхто не хоче вибрати гарний диван, які займають практично весь простір в кімнаті. Це ж стосується і ліжка. Для таких випадків потрібно пошукати альтернативні варіанти. Універсальні крісло-ліжка якраз те, що потрібно.

У чому перевага крісло-ліжка?

З такою моделлю знайомі практично всі. Адже якщо повернуться в недалеке радянське минуле, то практично у кожного в квартирі був подібний предмет. Так як квадратні метри кімнат не дуже великі і доводилося економити кожен сантиметр.

Сучасні жителі теж прагнуть максимально зберегти вільний простір і придбати меблі-трансформер. Вона має всі ті ж характеристики, але набагато компактніше.

Як вибрати універсальний варіант даної м'яких меблів?

Кресло Атлас 2 Пам'ятайте, про те, що писалося вище. Меблі повинні бути ретельно підібрана. Якщо проігнорувати поради, то вона буде досить незручною в користуванні. До того ж її термін служби виявиться не таким тривалим.

Приступаючи до вибору незвичайного крісла, орієнтуйтеся на такі пункти:

  • призначення;
  • механізм розкладання;
  • матеріал основи, наповнювача.

Для початку визначтеся з чітким призначенням, а саме де його поставите. Для вітальні краще вибирати пропозицію з жорсткою основою. Якщо наповнювач занадто м'який, то на поверхні швидко з'являться вм'ятини. Для спальні можна вибирати і м'якші. Адже на них не так часто сідають.

Тепер переходите безпосередньо до огляду самої моделі. Перший крок - механізм трансформації. Від нього залежить, наскільки зручно предметом інтер'єру будуть користуватися.

Найпопулярнішими системами трансформації вважаються:

  • акордеон;
  • єврокнижка;
  • дельфін.

Кожен з них має свої особливості, але цілком підходить для щоденного використання. З ним впоратися навіть дитина або літня людина. Відразу ж поцікавтеся і наявністю білизняного ящика. У деяких конструкціях вони відсутні.

Уважно вивчаємо сам товар

Кресло Атлас 3 Не забудьте і про матеріали виготовлення:

  • каркас;
  • наповнювач;
  • оббивка.

Почніть з каркаса. Ідеальний варіант - метал. Він безпечний і довговічний.

Що стосується наповнювача, то він може бути натуральними і синтетичними. Зрозуміло, що краще віддати перевагу екологічним. Якщо у кого-то алергія, вибирайте гранично уважно. Для надійності поцікавтеся у консультантів.

Останнім пунктом залишається оббивка. Найкращим варіантом вважається шкіра. Стійкий до пошкоджень і забруднень, довговічний. Коли віддаєте перевагу тканинним варіантів, то матеріал повинен бути досить невибагливим у відході. Прекрасно, коли в комплекті є знімні чохли. За ними набагато легше доглядати.

Займаючись підбором універсальної меблів не поспішайте у виборі. Адже ви ж плануєте ним користуватися не один рік. Вивчайте всі характеристики, цікавтеся особливостями у продавців.