Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Как организовать систему хранения вещей в прихожей
Як організувати систему зберігання речей в передпокої
09.01.2018

Проблема розміщення речей завжди існувала і, як показує досвід, буде існувати. Особливо якщо ви живете в квартирі. Квадратні метри занадто цінні, щоб витрачати їх на зайві меблі. Вона, до всього іншого, ще й захаращує приміщення.

Особливо гостро це питання стоїть з передпокою. Туди стільки всього треба помістити: верхню і сезонний одяг, взуття і різні аксесуари. Плюс до всього, важливо щоб збори перед виходом на вулицю були зручними та комфортними. І поставити шафа-купе в передпокій буде одним з рішень такої проблеми.

Цей даний предмет має такі переваги:

  • Економія місця при відкриванні та закриванні дверей, на відміну від звичайної шафи. Так що у вас не буде «зайнятого» простору, яке ніяк не можна обіграти.

  • Для зберігання використовується весь наданий об'єм площі.

  • Він відмінно буде виглядати практично в будь-якому інтер'єрі.

  • Самостійна організація наповнення шафи. Саме ви оберете, скільки поличок в ньому буде, скільки штанг для вішалок і де вони будуть розташовуватися.

  • Чудово підходить як раз для вузьких кімнат.

  • Вибір дизайну на ваш смак, втім, як і матеріалів, з яких він буде виготовлений. Переживати про те, що він не «впишеться» в стиль приміщення, не доведеться.

  • Дзеркальні поверхні послужать і дверима, і безпосередньо, дзеркалом в повний зріст, що дуже зручно.

Придбавши його, ви раз і назавжди вирішите проблему зі зберіганням речей. І при ремонті і обстановці передпокої зможете зосередитися на ваш комфорт і зручність, виключивши зі списку систему зберігання.

Але бувають і такі випадки, коли немає можливості придбати шафу купе. Не впадайте у відчай, існує ще кілька варіантів для економії простору.

  1. Віддайте перевагу підвісний меблів, будь то полки або ж тумби. А вільний знизу місце використовуйте для зберігання тієї ж взуття.

  2. Придбайте багатофункціональні предмети. Наприклад, пуф з відкидним верхом, де помістяться різні речі.

  3. Використовуйте гачки.

Як бачите, головне бажання і творчий підхід, і у вас все вийде. Не бійтеся експериментувати, висуваючи новаторські ідеї. Нестандартне рішення того чи іншого завдання додасть родзинку в ваш інтер'єр, зробивши його незабутнім. Як показує практика, саме незвичайні задуми часто дають бажані результати.

Скористайтеся послугами інтернет-магазину Barin, в якому є величезні каталоги з широким асортиментом меблів. Нехай покупка приносить вам лише одне задоволення.