Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Из каких материалов может изготавливаться корпусная мебель?
З яких матеріалів може виготовлятися корпусні меблі?
06.10.2016

Потрапляючи вперше в незнайомий будинок, в першу чергу вивчаємо обстановку. Оцінити оздоблення приміщення допомагає меблі. З її допомогою легко створюється потрібна обстановка і комфорт.

З цими важливими функціями чудово справляється корпусні меблі . Її ставлять у вітальні, в спальні, на кухні. Вона зустрічається в будь-якому приміщенні, без неї абсолютно неможливо обійтися в побуті.

Зрозуміло, що придбати в кожну кімнату подібну меблі - це досить дорого. У таких випадках варто знати кілька простих порад, які допоможуть вибрати якісні моделі і при цьому заощадити сімейний бюджет. Корпусная мебель

Запам'ятовуємо прості правила:

  • зовнішній вигляд;

  • використовувані матеріали.

Для початку необхідно чітко уявити приблизний зовнішній вигляд майбутньої меблів. З приблизною картинкою в голові ви зможете заощадити час вибору.

Не забудьте оцінити площу житла. Обрана меблі повинна розставлятися таким чином, щоб ще залишався вільний простір. Пам'ятайте, що не під всякі кімнати підійдуть деякі моделі. Наприклад, круглі ліжка ідеально виглядають у великих кімнатах, а для невеликих спалень краще вибрати класичні варіанти.

На цьому ж етапі варто подумати і про стиль. Всі меблі повинна відповідати загальному оформленню простору. Якщо більше до душі класичні нотки, то шукайте деталі інтер'єру такого ж оформлення. Для любителів мінімалізму потрібні вироби без жодних надмірностей.

Визначаємося з матеріалом

Велику роль у виборі будь-яких меблів грає матеріал. Традиційно існують варіанти:

  • повністю дерев'яні;

  • ДСП, МДФ;

Сучасні виробники також використовують і пластик, і скло.

  1. Дерев'яні моделі вважаються традиційними варіантами. Це натуральний і безпечний матеріал. Виріб з дерева виглядає вишукано і шикарно. Воно легко впишеться в будь-який інтер'єр.

Природно, що серед усіх запропонованих варіантів воно вважається найдорожчим. Вартість залежить ще від обраної деревини. Чим вона міцніша, тим ціна вище. Як правило, з натурального дерева набувають ліжка, обідні столи. Корпусная мебель 5

  1. Самий економічний варіант - ДСП, МДФ. Вартість таких виробів досить лояльна і доступна. Але вибираючи подібний варіант необхідно бути досить уважними, щоб підшукати якісну модель:

  • товщина;

  • стан матеріалу.

Плити повинні виготовлятися з дотриманням всіх критеріїв. Якщо технологія порушена, то термін служби виробів не надто великий.

Товщина плит мінімум 18 мм. Якщо вона менша, то на такі варіанти не варто звертати увагу. Обраний цього продукту не можна мати ніяких сторонніх запахів.

Крім найпоширеніших матеріалів для виготовлення використовують і інші варіанти. Оригінально виглядають скло, метал, пластик. У більшості випадків подібні матеріали використовують для створення меблів в стилі хай-тек, мінімалізм.

Пам'ятайте, що який би матеріал за основу ви не вибрали, звертайте увагу на крайку. Вона повинна якісно кріпитися. Ніяких кривих ліній, зазубрин і всього іншого. Якщо її неправильно наклеїли, то через деякий час вона може просто відвалитися, і буде видно гострі кути. Корпусная мебель 6

Не забуваємо про фурнітуру

Коли з матеріалом повністю визначилися, зверніть увагу на фурнітуру. Саме від неї залежить, наскільки обрана меблі зручні в користуванні. Тому постарайтеся віддавати перевагу металевим, ніж пластиковим.

Не забудьте також оглянути механізми відкривання. Петлі, системи висування ящиків повинні бути надійними і розраховані не на один рік користування. Постарайтеся не економити на фурнітурі і петлях, щоб потім не довелося шукати нові.

Купівля меблів - це досить дороге задоволення. Але все ж не варто економити на деяких деталях. Будьте гранично уважними при виборі і тоді зможете знайти не тільки якісну, але ще і оригінальну за зовнішнім виглядом модель.